Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2008 10:09 - УРА!!! ЩЕ ИМАМЕ КОРВЕТИ!
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 567 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.07.2008 11:32


image  Коментар от Евгений Тодоров

                   

Купуваме френски корвети – договориха се Сергей и Сарко.

Засега две бройки. Трябвало да бъдат 4 за 1 милиард евро, но изглежда сме решили да го ударим на икономии. Може би трябва да остане някой и друг милион за унищожаване на останалите бомби по складовете, които още не са гръмнали.

Засега никой не ни напада, но докато се построят корветите, които все още са в проектна фаза, нещата може да се променят.

Хубаво е отсега да започнем да мислим за какво ще ги използваме.

На България винаги не е достигал флот, за да превземе най-после Цариград. Колко пъти наближаваме Босфора, размахваме саби и щикове, но все ни липсва подкрепа откъм морето. Сега ще я имаме.

Най-после ще се изпълни мечтата на Симеон Велики!

След Цариград ще можем да си върнем Солун – за да се върне България на  три морета.

image   image  image

Лошото е, че НАТО може да ни възпре – как така ще нападаме съюзници? И даже да ни задължи да насочим корветите към руските бази. Тогава обаче българският народ ще се вдигне като един, защото става дума за нашите двойни освободители в крайна сметка.

Купуването на корветите би трябвало да повдигне националното ни самочувствие, което малко поспадна след избухването на складовете край София. Ако се вярва на медиите, във военното министерство се краде, като навсякъде в държавата. Този процес не е от днес и вчера и с него е наясно всеки българин, който е ходил войник.

За съжаление между управляващите ни през последните години е пълно с  мъже, които не са ходили войници.

Някои ще каже, че корветите ни идват като на гол корем пищови.

Истина е, че парите не стигат, но за това са виновни онези, които съкратиха армията и унищожиха ракетите ни СС 23. Ако имахме стохилядна армия и ракети , сега щяхме да сме по-сигурни в себе си. Някои казват, че те никога нямало да излетят по технически причини, но това сигурно е ход на нашите тайни служби. Да се заблуди противника. Защото съветската военна техника е вечна.

Като няма ракети, и корветите все пак са нещо. Още повече, че положението взе да се затяга. На всекиго е ясно, че взривовете край София са дело на терористи. Казват го най-големите специалисти. И то терористи, обучени на изток от България, с чалми и рязани. Това, което се случи тези дни, беше продължение на атентата във влака. Очевидно Емел Етем също е част от заговора срещу България и това обяснява защо се крие. Но след като Бойко Борисов винаги е на своя пост, страшно няма.

Въпросът е къде ще бъде следващият удар? Дали този път няма да бъде издебнат момента, когато бате Бойко е в чужбина? Тогава може да стане страшно.

Но когато нашият човек е на своя пост, и  от корвети нямаме нужда.

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3565036
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930