Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2008 13:46 - Едно убийство, един загинал и една изнасилена тази нощ. Какво още се случи през последните 24 часа???
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
0



32-годишен мъж от Раковски е бил убит рано тази сутрин в кв. „Ген. Николаево” в същия град.
В 02.10 часа е получен сигнал, че до заведение „Куатро” младеж е бил намушкан в корема. На място е било установено, че в северната част на бара 32-годишният Г.Ч. лежи на земята с прободна рана от нож. Въпреки оказаната медицинска помощ, мъжът е починал от нараняването.
Като заподозрян в извършване на тежкото престъпление е задържан 56-годишният С.М. от Раковски. По първоначални данни малко преди това между двамата избухнал скандал, породен от стара семейна вражда.

42-годишен мъж от Раковски е задържан за 24 часа в ареста на районното управление като заподозрян в изнасилване.
По първоначални данни около полунощ в района на стадион „Раковски” на бул.”Г.С.Раковски” Б.Б. нападнал 20-годишно момиче от същия град, като я заплашил с нож. Отвел я със сила на запустяло място и там я изнасилил. По случая е образувано дознание.

Вчера в 08.48 часа на тел. 166 в дежурната част в Карлово е получено анонимно телефонно обаждане за поставена бомба във влак. Младежки глас съобщил, че в пътнически влак, пътуващ по линията Карлово-Пирдоп, има самоделно взривно устройство. След проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че автор на злоумишленото обаждане е 13-годишно момче от с. Розино. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура Пловдив.

ПТП
32-годишен пешеходец е починал на място след катастрофа, станала днес на ул.”Княз Борис І” до бензиностанция „Лукойл” в Първомай.
В 03.45 часа неизвестен водач е прегазил М.А./32/ от Първомай и е напуснал местопроизшествието. След проведените бързи оперативно-издирвателни действия е установено, че шофьорът-беглец е 20-годишният Й.Г. от Първомай, който управлявал лек автомобил „Ланчия”. Пробата му с дрегер е била отрицателна. Водачът е задържан в ареста на районното полицейско управление за 24 часа.

32-годишна пешеходка е с контузни рани по тялото и съмнения за комоцио след катастрофа, станала вчера на ул.”Р.Димитриев” в Пловдив.
В 7.45 часа лек автомобил „Фолксваген Поло” с водач К.Д./42/ от с. Марково блъска пресичащата пътното платно М.Х./32/ от Пловдив. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

55-годишен мотоциклетист е с охлузни рани по тялото след катастрофа, станала вчера на кръстовището на бул.”България” и бул.”Победа” в Пловдив. В 09.50 часа товарен автомобил „Опел Комбо” с водач М.В./22/ от Пловдив при ляв завой отнема предимството на праводвижещия се мотоциклет „Хонда” с водач М.М./55/ от Пловдив.

17-годишен велосипедист е с охлузни рани по тялото, след като бе блъснат от неизвестен засега автомобил. Пътният инцидент е станал вчера в 10.30 часа на кръстовището на бул.”Копривщица” и бул.”Свобода. Причината е отнемане на предимство от страна на водача на избягалия автомобил.

56-годишна мотопедистка е с натъртвания на шийни прешлени и охлузвания по тялото след катастрофа, станала вчера на кръстовището на ул.”Д.Талев” и ул.”Силиврия” в Пловдив. Около 12 часа неизвестно засега МПС при ляв завой отнема предимството на праводвижещия се мотопед „Бенели” без регистрация, управляван от 56-годишната Е.Д. от Пловдив.

8-годишно момче е с контузни рани по тялото след катастрофа, станала вчера на бул.”Цариградско шосе” №92 в Пловдив. Около 15 часа товарен автомобил „Фиат Добло”, управляван от С.М./24/ от Сливен, блъска Р.С./8/ от Пловдив. Причините са в процес на изясняване.

8-годишна велосипедистка е с контузна рана на ляв крак след катастрофа, станала вчера на кръстовището на ул.”Г.М.Димитров” и ул.”Цар Асен” в Пловдив. В 17.15 часа лек автомобил „Опел Корса”, управляван от 25-годишната З.М. от Пловдив, блъска П.Г./8/ от Пловдив. Причините са в процес на изясняване.

Две момиченца на 11 и 12 години са били блъснати от лек автомобил вчера в с. Любен.
Около 16.30 часа лек автомобил „Фолксваген Поло” с водач Т.Т./30/ удря Т.Й./11/ от с. Граф Игнатиево и А.В./12/ от Пловдив, които внезапно изскочили на пътното платно пред спрял автобус. По първоначални данни причината е и движение с несъобразена скорост страна на шофьора.
По-малкото момиченце е с охлузни рани по тялото и след преглед е било освободено за домашно лечение, другото дете е оставено под наблюдение с лек комоцио.

Пиян шофьор се преобърна извън пътното платно вчера на изхода на Хисар в посока Пловдив. Около 19 часа лек автомобил „Фолксваген пасат” с водач Я.В./43/ от с. Брани поле се е движел в лентата за насрещно движение, излязъл е извън пътното платно и се е преобърнал. Пътникът на предната седалка ЙД./30/ от с. Искра е откаран в болница с леки наранявания. Пробата с дрегер на шофьора отчела 1,04 промила алкохол в кръвта му.

image



Тагове:   още,   нощ,   Какво,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3552163
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031