Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2009 09:55 - Новини 18 ноември
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1890 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.12.2009 15:46


  Славчо Атанасов намери мехлем за наранената синдикална душа на Татяна Миран ! Подробностите – веднага !  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 18 ноември В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Два часа и половина продължи днес срещата между Славчо Атанасов и лидерката на КНСБ. Тя беше провокирана от Татяна Миран, която преди 3 седмици призна, че е наранена, тъй като кметът не й вдигал телефона, когато го търсела.  
В/Р  
Тема: Славчо намери мехлем за Миран
  Припомням, че преди три седмици Татяна Миран призна, че е наранена от Славчо Атанасов, който не отвръщал на нейните покани за срещи. Кметът намери днес мехлем за наранената синдикална лидерка Синхрон: Славчо Атанасов- кмет на Пловдив Като разбра, че винаги е добре дошла в кметските обятия синдикалната лидерка даде назад относно заканите си да изкара КНСБ от тристраннния съвет за социално партньорство Синхрон: Татяна Миран- лидер на КНСБ-Пловдив Иначе днес синдикалисти и управници два часа и половина си говориха по теми епохални за развитието на профсъюзното движение като например безобразното състояние на пловдивските спирки и отношението на общината към уличните кучета и котки.
КАШ Новини от Общината
БЛАНК    
  Сигнали за корупция могат да бъдат подавани от днес и до Общината. Дълбоко законспирирана комисия от 12 души, чиято самоличност ще се пази в тайна, ще проучва сигналите, след което ще ги препраща на компетентните органи. Членовете й се опасяват, че може да им бъде оказван натиск, а може би, че ще бъдат и заплашвани.
В/Р  
Тема: Комисия по корупция към Общината
Членове на комисията, която ще бори корупцията са двама журналисти, 1 прокурор, 3-ма общественици, 1 психолог, 1 служител на сектор „Борба с организираната престъпност”, 1 човек на ДАНС и представител на Общината. Самоличността на десетте члена ще се пази в тайна, за да не бъдат правени опити за натиск върху тях. Известни само са председателят на комисията – заместник-кметът Петя Гогова и секретарят Христо Лазаров. Името на комисията обаче затрудни дори нейния шеф. Синхрон – Петя Гогова – предс. на комисията по корупция към Общината Комисията ще проверява и анонимни сигнали, след което ще препраща резултатите от проверката на органите на реда. Синхрон 2 Всеки, който иска да подаде сигнал за корупция до новосъздадената комисия, може да се обади на телефон 620 -073, да изпрати писмо на адрес, град Пловдив, пощенска кутия № 72 или да пише на e-mail: antikorupcia.pld@abv.bg
БЛАНК  
  Наш екип попита пловдивчани биха ли подали сигнал за корупция до новосъздадената общинска комисия. Вижте:
В/Р  
Тема: АНКЕТА
ГОТОВА  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Организирана престъпна група за изработване на устройства за магнитни карти, фалшиви кредитни карти и софтуер за незаконно теглене на пари е разбита при операция в областните дирекции на МВР в Пловдив, Пазарджик, Хасково, Ямбол и Бургас. 5-ма мъже с висше образование са изготвяли в Пловдив фалшификатите, с които са теглени пари в чужбина. 
В/Р  
Тема: Задържаха група за изготвяне на фалшиви кредитни карти и скиминг устройства
  Заради зачестилите от месец септември кражби от банкови сметки прокуратурата в Пловдив е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Оперативните служители обаче попадат на следа. Води до организирана престъпна група от 5 човека, които имат две бази за производство на скиминг устройства за теглене на пари от банкомати и фалшиви кредитни карти.  Синхрон 1-Костадин Баков-БОП-Пловдив Фалшификатите са били изготвяни в Пловдив от 5-мата задържани при операция в Пазарджик, Ямбол, Бургас и Хасково. З-ма души в Австрия и Полша пък са пласирали кредитните карти и са следили за банкомати без камери Синхрон 2-Иван Даскалов-окръжен прокурор на Пловдив Всички участници в схемата са българи. Не е установена точната сума на изтеглените пари, но от полицията смятат, че е действано на територията на цяла Европа Синхрон 3-Иван Даскалов-БОП-Пловдив Всички са задържани за 72 часа в ареста.Законът предвижда от 5 до 15 години затвор за организатора и от 3 до 10 години лишаване от свобода за участниците в престъпната група.     
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН С ТЕКСТ
 
БЛАНК  
  Кръгла маса на тема „Деца и ученици със специални образователни потребности в масовото училище - проблемни зони и успешни практики” се проведе днес в Пловдив. Инициативата беше организирана от Сдружение „Шарен клас”.  
В/Р  
Тема: Общината нехае за деца с образователни потребности
  През месец март тази година една дузина майки на деца в неравностойно положение създава сдружение Шарен клас. Кое ги обединява? Синхрон: Татяна Консулова- родител Целта на родителите е да покажат, че техните деца съществуват, както със своите трудности, така и със своя талант. Защото много от децата вече се изявяват като добри художници и музиканти. Родителите се радват и на добрите практики. Синхрон : 2 Днес родители , психолози и университетски преподаватели по- безболезненото социализиране на децата , както в образователната система , така и в обществото. Родителите обаче и днес признаха , че общината е мащеха за техните деца. Това беше демонстрирано и с отсъствието на заместник- кмета по социална политика от дебата, макар да беше поканен и очакван. Но напразно!  
БЛАНК  
  21 юбиляра от пенсионерския клуб „Отдих” отпразнуваха заедно рождените си дни днес. Те навършват годишнини от 65 до 85.Пенсионерите бяха поздравени и от кмета на район „Западен” Здравко Димитров.  
В/Р  
Тема: 21 рожденика в Клуб на пенсионера „Отдих”
  Пенсионерският клуб „Отдих” съществува от почти 40 години. Мотото му е „И залезът е красив”. Синхрон 1 – Недка Модева – председател Винаги отбелязват 8-ми март, 24-ти май, почитат и ветераните от войната. Жените от клуба се събират всяка сряда на различни беседи, някои пеят във вокалната група. Често си организират изложби с ръкоделия и кулинарни специалитети. За днешния празник много от домакините бяха приготвили домашни пити. В днешния ден рождениците си мислеха за внуците, които в повечето случаи не са при тях. Синхрон 2 Синхрон 4 Попитахме най-възрастните сред юбилярите кое е най-хубавото нещо в живота им: Синхрон 5 Синхрон 3 Всички рожденици получиха скромен подарък за празника.  
БЛАНК  
  30 нови автобуса Ивеко представи фирма „Хеброс бус”. Те са закупени по проект, финансиран от Европейската банка за възстановяване и развитие. Подробности с картина – очаквайте в следващите ни емисии.  
В/Р  
Тема: 30 нови автобуса в „Хеброс бус” – за 19 часа
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата сряда. След прогнозата за времето, продължаваме с „Телевизионен омбудсман”. Гостът ни тази вечер е социалният вицекмет Красимир Ангелов. От 19,20 в „Акценти” ще ви разкажем какво се случи в Пловдив преди 20 години – трета част. От 20,50 е „Дух и тяло” с Маг Малина Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   новини,   ноември,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566628
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930