Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2009 11:46 - Новините-12.12
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 12 декември 2009 Събота  
   
  Защитниците на животните протестираха днес в сряда да се готвят пенсионерите. Подробностите веднага  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес 12декември В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  Съюзите на пенсионерите, хората с увреждания и още 8 обществени организации призовават всички, недоволни от новите условия за пътуване в градския транспорт на митинг, който ще се състои от 16 декември сряда от 11 часа пред сградата на община Пловдив. Исканията за корекция на подписаната от кмета Славчо Атанасов заповед за пътуване с карти и билет от 40 стотинки и да се върне статуквото от миналата година. Въпреки желанията за протест има и много хора, които ще се наредят на опашките за карти и които имат много въпроси. Ето и част от отговорите   
В/Р  
Тема: Карти-Н.Янакиев
    ГОТОВ- КАРТИ  
БЛАНК  
  Свещи бяха запалени в памет на хилядите откраднати животи на животните . Пловдивското дружество за защита на животните проведе мирен протест-бдение пред сградата на община Пловдив в защита правата на четириногите, които най-често са жертва на насилие.  
В/Р  
Тема: Протест срещу избиването на животни в Пловдив 
  За пореден път някои от гражданите на Пловдив издигнаха своя глас срещуварварство и жестокост на общинската администрация спрямо бездомните животни. Синхрон Доколкото има доказателства, че много животински видове са способни да чувстват природозащтниците осъждат предизвикването на страдание на сродни същества. и ограничаване на техните поведенчески и други нужди, освен когато е за тяхно добро. Хората , които се събраха вярват в   морално сродство на всички животни и декларират, че всички чувстващи същества имат право на живот, свобода и естествени наслади. Синхрон- Протестиращите се обединиха срещу отрядите на смъртта в приюта, срещу корупционните схеми, които има там и бездействието на контролните органи  
КАШ КАК ВЪРВИ КРИЗАТА?
 
БЛАНК  
  Пловдивската телевизия започна  нова рубрика, в която ще ви разказваме как хора от всички професии се справят с кризата, къде е най-евтино и как да изкараме някой в повече.  В условията на криза вероятно все повече жени трябва да избират между разходите за ток, примерно и разходите за красота. По тази причина посетихме един салон за красота.  
В/Р От 8.12
Тема: Фризьорските салони и кризата
  Елена Пенкова е от 7 години в този бранш. Тя познава не само козметичните потребности на своите клиенти, но и финансовите им възможности. Към всички се отнася по един и същ начин. СИНХРОН – за нас няма бедни и богати И все пак Елена Пенкова вече забелязва, че доста клиенти започват да редуцират посещенията си. Очевидно им се налага да икономисват, но не се отказват от грижите за красотата си. СИНХРОН Елена Пенкова собственик на салон Според Елена Пенкова светът може да се свърши, но желанието на жените да изглеждат по-красиви е по-силно и от най-страшната криза.  
БЛАНК  
  Как пенсионерите се борят с кризата? Това ще разберем от следващата анкета.  
В/Р От 10.12
Тема: Как пенсионерите се борят с кризата- анкета
  ГОТОВ-АНКЕТА  
БЛАНК  
  Във време на криза извършването на погребална церемония става все по голям проблем. Изпитвайки тежки финансови затруднения, хората са изправени пред дилемата: как достойно да изпратят близките си от житейския им земен път. Погребалните агенции обаче също изпитват финансови затруднения.  
В/Р От 11.12  
  Тема: Пловдивчани нямат пари за погребения
  ГОТОВ-  
БЛАНК  
  И след толкова много приказки за кризата – има ли правителството АНТИКРИЗИСНА ПРОГРАМА? Този въпрос беше зададен на председателката на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова в предаването ни КОРИТАРОВ ОНЛАЙН  
В/Р  
Тема: Има ли наистина антикризисна програма?
  НАЧАЛО:Някъде към 58-60 минута Коритаров пита дали правителството има антикризисна програма, след кратка размяна реплики той пит А ЗАЩО ТОГАВА ИВАН КОСТОВ казва че няма такава програма Следва бърза размяна на реплики, някъде към 2 минута или малко повече се търси подходящ финал. Менда говори, че има програма, но тя не е дискутирана с партньорите…А ще се прояви през новите закони  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
   
БЛАНК  
  Двама непълнолетни младежи бяха уличени в кражби от две църкви. От катедралния храм “Света Богородица” в Пловдив те са откраднали  две метални сандъчета за дарения, в които имало около 600 лева. От църквата “Св. Петка” в село Голям Чардак след като са счупили на прозорец пък са взели е метална кутия за дарения с около 100 лева. Крадците са 16-годишно момче от Голям Чардак и негов 17-годишен приятел от град Съединение.

БЛАНК  

Метална каса, в която имало законно притежаван пистолет, 9000 лева, златна монета и документи пък е открадната от Пловдив . В апартамент на първия етаж в ж.р.”Тракия” е проникнато след счупване на прозорец.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ


 
БЛАНК  
  Възрастен мъж пострада леко при пътен инцидент  на кръстовището на ул. “Победа” и бул.”България. Лек автомобил “Рено Меган” отнел предимството и блъснал на пешеходна пътека 82-годишния пенсионер.

КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Историята за глиган, който се явява в съня на ловец разказаха самодейни актьоари от село Първенец. Хората възродиха традиция, която от дълги години е забравена-ловци се надлъгваха пред публика, която оценяваше достойнствата на комичните случки. В края нямаше награди за победители, а само аплодисменти за участниците.    
В/Р  
Тема: Глиган подлуди жителите на село Първенец
    Атмосфера Въображаем глиган и налудничави ловджийски истории разсмяха публиката в Първенец. На маса както често се случва ловци разказаха премеждията си с главното участие на   глигана, който се явява в съня на член на ловната дружинка на пловдивското село. Атмосфера  Основният герои глиганът всъщност е измислен от двама ловци, които с неконтролируемите си  ловджийски фантазии подлудяват както себе си, така и своите съпруги. Ловеца Иван Марков пресъздаде Грую комичния образ на българина, който от мухата прави слон Синхрон-Иван Марков +Синхрон –Сиса Маринова Публиката, която от години чакаше да се възстанови традицията в Първенец в началото на ловния сезон да се разказват истории от стария остана доволна. Сиенхрон- Петър Христов Ловците стегнаха пушките си и обеща, че слудващата година историите ще са още по-живописни, а животните още по-големи. Атмосфера  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566504
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930