Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2009 09:38 - ПЛОВДИВСКИТЕ НОВИНИ – 24 декември 2009, четвъртък
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 942 Коментари: 0 Гласове:
0



   
   
  Започна проверка срещу автора на доклада за тайната приватизация на панаира !  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес  24 декември. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
Зад тайнствения доклад, в който се говори за крупни закононарушения при приватизацията на Панаира, и на който нашата телевизия първа се осмели да даде публичност, стои реален служител на МВР. Това потвърди директорът на Пловдивското областно управление на МВР в снощното предаване Коритаров онлайн. Сигналът е „докладван” в прокуратурата, реакция още няма, но затова пък е започнала проверка срещу служителя, решил се да бръкне в едно от големите табута, с които – очевидно и новата власт не ще да се занимава. ДА СИ ПРИПОМНИМ най-напред за какво става дума    
ВР тайнствен доклад за приватизацията на панаира  
  Откъс от човека В ГРЪБ – от 14 НОМЕВРИ  
БЛАНК  
  Ето какво отговори снощи  Тодор Чонов на въпрос на зрителка какво става в Икономическа полиция? – след като никой друг в Пловдив не се сеща да зададе този въпрос  
В/Р  
Тема: Разследват човека, решил се да потърси истината за приватизацията на Панаира
  От 1.10.00 –първи думи на зрителката:..Много хубаво е ..  
   
  По наша информация споменатият сигнал  е ДОКЛАДВАН поне три пъти на Прокуратурата и един път директно в Министерството на вътрешните работи. По наша информация проверката срещу „виновния” служител вече е завършила, но не се знае какви са заключенията. Реакцията на скандалния сигнал – ако има такава, ще бъде едно от големите изпитания за морала на правителството на Бойко Борисов.
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
   
  Вчера кметът Славчо Атанасов репликира задочно все още легитимния лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, който препоръча в Пловдив да се сложи край на коалицията с БСП. Да си припомним думите на пловдивския кмет.  
ВР Славчо не признава….  
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  Снощи в Коритаров онлайн Каракачанов направи дуплека.  
В/Р  
Тема: Каракачанов: Славчо ще обере негативите от БСП
  От 11.25 КОРИТАРОВ: Казвате че…. До 14.50..последни думи:…а не някой..друг.  
БЛАНК  
  Според Славчо Атанасов промяната в отношението към Красимир Каракачанов е дошла след двете неуспешни негови коалиции преди изборите тази година.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Дядо Коледа и Снежанка отседнаха 4 дни в Пловдив в специалната им коледна къща, построена от политическа партия ГЕРБ. Любимците на децата всеки ден включително днес и утре на площада пред общината раздават подаръци на пловдивските малчугани.  
В/Р  
Тема: ГЕРБ раздава 8 хиляди подаръци на децата
  Коледната къща на Дядо Коледа и Снежанка, който са в Пловдив по покана на ГЕРБ, грейва вечер осветена от стотици светлини и лампички. И стоплят сърцата дори и на възрастните, които вече не вярват в белобрадия старец и помощниците му. А децата-те са запленени. Взимат си подаръка, но очите им греят Синхрон-Дядо Коледа Интересът към коледната къща на ГЕРБ е огромен. Всички се надпреварват да се снимат с Дядо Коледа и Снежанка и цари истинско коледно настроение Синхрон –Снежанка+Синхрон-Сияна Кавръкова 8 хиляди са подаръците, който са подготвили да раздадат любимците на децата само на главната улица и то за 4 дни. Още десетки са празничните благотворителни акции на ГЕРБ Синхрон-Елена Янкова-организационен секретар на ГЕРБ-предприемачи И още подаръци-всеки , който се е снимал със Снежанка или Дядо Коледа на площада може да си снали безплатно снимката от фейсбук-група Коледа с ГЕРБ-Пловдив.  
БЛАНК  
  Благотворителна изложба в подкрепа на пловдивския скулптор Красимир Русев организираха негови приятели и колеги. От 2 месеца автора на паметниците на Стефан Стамболов, Найден Геров и фасадата на библиотеката „Иван Вазов” е прикован в инвалидна количка.  
В/Р  
Тема: Благотворителна изложба за Красимир Русев
  В арт хаус ”Борис Палас” бяха представени творбите на Красимир Русев, който винаги са били част от творчеството на град Пловдив. Идеята на приятелите на скулптура, които искат да му окажат подкрепа в трудни за него дни. Синхрон-Борис Христов По време на вернисажа приятелите си спомниха за съвместните изложби на Красимир Русев с Димитър Киров, Геобги Божилов-Слона, Златю бояджиев,Йоан Левиев, Енчо Пиронков, Христо Стефанов . Винаги под егидата на незабравимия Начо Културата Сионхрон-Светла Москова-изкуствовед Успява да вдъхне живот на глината и бронза и да остави своя отпечатък-това са думите на Борис Христов, който най-ясно обрисуват Русев Синхрон-Красимир Русев-скулптор Краси Русев е един безкраен оптимист, не губи надежда, а на всички ни остава очакването за май, когато той ще стане от инвалидната количка и ще представи творбите си.   
БЛАНК  
  75- тата годишнина от рождението на големия български композитор професор Иван Спасов беше отбелязана беше отбелязана тези дни в библиотека „Иван Вазов”.  
в/р    
  Тема:Почетохме Иван Спасов
По повод годишнината на маестрото беше представено първата книга – научно изследване на английски език за българския композитор. Автори на труда са професор Цанка Андреева и професор Ромео Смилков Синхрон: проф. Цанка Андреева Книгата изтъква философския смисъл в композициите на Спасов, големите теми на неговото творчество- Живота, Смъртта, Съдбовното , Вечното. Председателката на фондация Иван Спасов и съпруга на композитора – професор Василка Спасова беше подготвила изненада Синхрон: проф. Василка Спасова Сред отличените бяха художници и студенти. За широтата на личността на Иван Спасов говори професор Георги Кънев.  
БЛАНК  
  В края на емисията отново се връщаме към празничната атмосфера ! За истинския коделеден дух  е важна украсата. В Пловдив общината задели близо 60 хиляди лева за празнични светлини и лампички. 16-метровата елха, която пък краси Главната улица е дарение от възрастна жена от Белащица.  
В/Р  
Тема: Пловдивчани харесват украсата на града, има и такива, които искат още коледен дух
  Нощем Пловдив свети с новогодишната си украса. Новите акценти в сравнение с миналата година са 140-те гирлянди с бягащи светлини, които отвеждат от Джумаята до Пешеходния мост и добавените към новото художествено осветление в Старинен Пловдив коледни звездици.  Синхрон-хора Елхата на Пловдив е дарение от възрастна жена от близкото село Белащица. Красивата дърво е растяло в двора й, докато не е започнало да пречи. Тогава Пролетка Генова потърсила помощ от кмета за отрязване на дървото, а той на свой ред кмета Славчо Атанасов с обещанието елхата да остане подарък за града. Синхрон-хора Повече от 60 хиляди лева са отделени за украса . Срещу 29 хиляди лева Община Пловдив постави и ново художествено осветление на четири от основните сгради в архитектурния резерват. Разбира се и тази година има много частни лица, които са поставили собствени светлини и лампички.   
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия, остава да видим и какво ще бъде времето- така че не бързайте да превключвате. Останете с празничната програма на ПОТВ ! Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От новинарския екип, от мен Васил Трайков – честита Коледа!


Тагове:   новини,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3565351
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930