Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2010 16:04 - Новини - 13 февруари 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 13 февруари 2010 събота    
   
  Синигер солети яде ли? Ще ви покажем по-късно в емисията!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 13 февруари В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Проверка в Шесто районно управление е разпоредил шефът на пловдивската полиция комисар Тодор Чонов. Поводът е арогантно поведение на униформен срещу задържан.  
В/Р  
Тема: Проверка в VI РУ
  Съпругата на задържания Максин Ксения Кузмова обяви в предаването "Една пловдивска седмица", че полицай от Шесто Районно управление се е държал арогантно с нея. Синхрон 2 – Ксения Кузмова – потърпевш Според разследващия журналист от вестник "Труд" Боряна Димитрова, ако проверката, разпоредена от комисар Тодор Чонов, установи, че обвиненията са истинни, то униформеният няма повече място в системата на МВР. Синхрон 1 – Боряна Димитрова - журналист  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  

57-годишен мъж загина, след като падна от петия етаж на новострояща се сграда в Пловдив. Инцидентът е станал по време на сваляне на кофраж на сграда на булевард ”Александър Стамболийски”. Пострадалият е бил откаран в болница, където малко по-късно починал.
 
БЛАНК  
  600 лева бяха откраднати от храма "Свети Дух" в Стамболийски. Проникването е станало през нощта след счупване на метална решетка на прозорец от църквата. Парите били съхранявани в дървен шкаф.  
КАШ Зрители новинари
 
БЛАНК  
  Редовен зрител ни се обади, притеснен как птиците, които не отлитат на юг, ще преживеят тежката зима и ще има ли какво да ядат. Нашият грижовен екип се въоръжи с провизии и отиде снощи в градината да провери Синигер солети яде ли? Срещнахме и съмишленици, които се присъединиха към нас.  А най-хубавото е, че срещнахме и други хора, които хранеха животните. Вижте:  
В/Р  
Тема: Синигери, сняг, градината
  ГОТОВ – синигерчета папкат солетки от Ненко  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Нестандартна изложба с ароматното заглавие „С дъх на кардамон” показва артстудио „Слънца” в Капана. Уютното помещение е едновременно ателие, магазин и галерия с отворени врати за всички видове изкуства.  
В/Р  
Тема: „С дъх на кардамон”, изложба
  Кардамонът е една от най-древните ритуални подправки, която се добавя към чай или друго питие в знак на любов и уважение към човека, на когото го поднасяш. Тя е пикантна, екзотична и тонизираща. Под тази идея артстудио „Слънца” събира петима артисти под покрива си. Синхрон 1 – Мариана Толева - галерист От рисунките върху стари врати и сандъци, спокойно може да си купите плитка чесън, ако не разполагате с истинска, която според поверието ще ви пази от уроки. Има и колажи, живопис и кутии с портрети на черни музиканти. И не само: Синхрон 2 – Мариана Толева - галерист Цените на лампите са от 90 до 300 лева.  
БЛАНК  
  Трифон или Валентин – на кой светия залагат пловдивчани на утрешния 14-ти февруари? Вижте сами:  
В/Р  
Тема: Трифон или Валентин?
  АНКЕТА – готова  
БЛАНК  
  А ако не празнувате Свети Валентин, или пък в го празнувате, но в момента няма с кого, ето едно предложение от нас, как да отбележите подобаващо утрешния празник.  
В/Р  
Тема: вино, лозя, хоро
  ГОТОВ – импресия вино  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре, на Сирни Заговезни, ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. И не забравяйте да поискате прошка от тези, които нараняваме най-често – хората най-близо до нас! От мен и дежурния екип, приятна вечер.


Тагове:   новини,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3565658
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930