Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 10:03 - новини 6 март
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 6 март 2010 Събота  
   
  Не две големи…очи, а едно възмути пловдивчани. Подробностите веднага  
   
  Добър вечер, вие сте с добрите и лошите новини от днес 6 март В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Хората, които чакат на спирките на Централна гара или минават с автомобили по бул. Христо Ботев възроптаха срещу билборда на еротично списание. Голямо женско око, което погледнато отдалеч има друга форма предизвика възмущение в голяма част от пловдивчани и най-вече сред жените.  
В/Р  
Тема: Око…не се нрави на пловдивчани
  Билбордът е много провокативен. Авторът му се е възползват с играта на съзнанието на хората. Вероятно на него му харесва реакцията, но жените категорично не одобряват окото разположено в подобна позиция Синхрони-хора За мъжете обаче билборда не е лош. Хората с по-голямо чувство за хумор дори го харесват. Или както е казал Алеко преди много години-"Разни хора, разни идеали" Синхрон-хора Не се знае каква ще е реакцията на кмета Славчо Атанасов който припомняме, че се обяви вече против подобни еротични билбордове. Очакваме и позицията на пловдивският митрополит Николай който вече коментира всичко .Справка-Мадона и Елтън Джон  
КАШ Новини от Общината
БЛАНК    
 
БЛАНК  
  Нов вандалски акт бе извършен срещу бика в центъра на Пловдив. След като на няколко пъти рогата на дървеното животно бяха крадени, докато то беше на Главната улица, от съображения за сигурност скулптората бе преместена пред сградата на Общината, където се осигуряваше денонощно наблюдение. Камерите обаче не помогнаха. И се наложи бикът от дървен да бъде превърнат в каменен. Това обаче не попречи на пловдивските вандали да посегнат на здравото животно.  
В/Р  
Тема: Нов вандалски акт срещу бика в центъра
  През май месец 2008-ма година беше първото покушение върху дървения бик. Тогава единият рог на животното беше отсякан, а дясната му страна беше дялкана с остър предмет. След обезобразяването му, скулптори решиха да направят на ново бика, този път от камък. Стендъп Рогът на животното отново е бил покосен. Ясно си личи, че през последните дни е правен опит израстъкът да се лепи отново на скулптората. За сега не е ясно дали камерите на Общината са запечаталия поредният вандалски акт върху бика в центъра на Пловдив.  
БЛАНК  
  Градският съюз на пенсионерите под патронажа на кмета Славчо Атанасов организират тържествен концерт посветен на международният ден на жената- 8 март. Концертна зала е домакин на събитието в понеделник от 15.30 часа. Входът е свободен.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  За кражба на три литра боза бе задържан 34-годишен пловдивчанин. Мъжът разбил прозорец на павилион за бързо хранене на бул. Дунав и взел три бутилки по един литър боза.  
БЛАНК  
  В същото време над 1 400 литра алкохол без бандерол бяха иззети от служители на сектор Икономическа полиция и пловдивската митница. Бутилките от 5 и 10 литра са собственост фирмата с отнет лиценз за производство и съхранение алкохол. Работата по случая продължава.  
КАШ Зрители новинари
 
БЛАНК  
  Мнозина определят района около Четвъртък пазара като адът на Земята. Ситуацията открай време там е били критична. Дори и шефката общински  пазари Кристина Йончева се оказа безсилна и там всеки си паркира както намери. Затова и  живеещите на улица Ангел Кънчев са взели мерки.   
В/Р  
Тема:На ул "Ангел Кънчев" поставят ръчно направени пътни знаци
  На Четвъртък пазара има свободни места за паркиране само в 5 сутринта и в 10 вечерта. През останалото време меко казано е страшно. Преди време директорката на "общински пазари" Кристина Йончева се пребори автомобили по околните улици да спират само по посока на движението синхрон-жена Явно на хората от улица "Ангел Кънчев" им е писнало постоянно даим паркират пред домовете и повикали неволята. След като не дошла, направили ръчно пътни знаци Синхрон-хора При повече внимание си личи , че знаците са ръчни. Ако обаче мислиш за друго едва ли ще ти направи впечатление, че знакът спирането и паркирането забранено е пластмасов. Явно обаче е докаран добре, затова и хората свикнали да не обръщат внимание на забраната пак си паркират Синхрон-мъж А иначе знаците са поставени точно по правилника за движение. Остава сега да се намерят и хора, които така точно и да ги спазват.      
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Поради неизплащане на заплати пловдивските лични лекари са категорични, че от сряда спират работа. Така ще бъде докато не получат дължимите им от държавата пари заедно с лихвите. Въпреки, че има светкавично постигнато споразумение днес между премиера Бойко Борисов и ръководството  на Българския лекарски съюз, джипитата ще преглеждат само срещу платен прием всички пациенти.  
В/Р  
Тема: Личните лекари заплашват, че от сряда ще преглеждат с пари
  Общопрактикуващи лекари от Пловдив и региона  внасят в РЗОК-Пловдив декларация, с която информират, че спират работа. Като искат настояват да получат заплатите си за миналия месец.  В писмото джипитата визират педно споразумение, че плащанията на им се извършва чрез РЗОК до 30-то число на месец следващ отчетния .В случай , че плащането за извършените и отчетените дейности не се извърши в сроковете , определни с договора се дължи законна лихва за посроченото време.Общопрактикуващите лекари искат писмото да се счита за уведомление за преустановяване на дейността по договорите им . Те не са съгласни на компромис и ще преустановяват работата си временно от първо число на месеца , следващ този , за който е трябвало да бъде платено.    
БЛАНК  
  Пети юбилеен випуск - 2009  на Колежа по икономика и администрация - Пловдив получи своите дипломи днес. Това се случи на официална тържествена церемония в аулата на Колежа.  
В/Р  
Тема: Дипломиране на студентите от випуск  2009 на КИА
    Над 320 студенти очакваха да получат документа за завършено висше образование. Над 20 са отличниците на випуска. Ръководството на колежа ги изненада с невероятни подаръци. Лаптоп получи студентката с най-висок успех - 5,83 Евгения Георгиева, за втория по успех имаше дигитален фотоапарат, а за всички останали отличници – грабнаха по един чисто нов мобилен телефон. Сред завършилите са и двама студенти в неравностойно положение от домове  за деца, чието обучение беше напълно безплатно и за сметка на Колежа. Церемонията завърши с обща снимка. А голямата изненадата за настоящите възпитаници на Колежа по икономика и администрация е новата съвременна и модерна сграда, в която ще се премести учебвото заведение съвсем скоро.  
КАШ спорт
 
БЛАНК  
  Отборът на Локомотив Пловдив спечели домакинството си на Черноморец с 2:1, в мач между двата тима от 17-ия кръг на шампионата на страната. Първото попадение за домакините отбеляза преминалият в пловдивския тим от състава на ЦСКА футболист – Йордан Тодоров, в 49-ата минута. Само 4 минути по-късно Дембеле направи 2:0. Почетното попадение за воденият от Красимир Балъков тим дойде в края на срещата и беше дело на Мартин Тошев. Заради изваждането на Ботев от групата Монтана печели служебно.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица.Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   новини,   март,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3565773
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930