Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2010 15:26 - Новини - 8 март 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.03.2010 15:27


НОВИНИТЕ – 8 март 2010 понеделник    
   
  Навръх Осми март Райна Петрова се разлюти на Славчо Атанасов  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 8 март В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  Райна Петрова повече не иска името й да се свързва с управленския екип на Славчо Атанасов. Кметицата на район "Централен" е жестоко обидена, че негови подчинени коментират работата й. Подкрепиха я и кметовете на "Западен" Здравко Димитров и на "Източен" Петър Петров.  
В/Р  
Тема: Райна: Не ме свързвайте със Славчо
  Райна петрова е обидена, че заместник- кметът Петя Гогова й прехвърлила вината за падналата къща в Стария град и за падналите скали на Младежкия хълм. Тя обяви публично, че се разграничава от управленския екип на града. Синхрон: Райна Петрова- кмет на район "Централен" От екипа на Славчо Атанасов обаче не се разграничиха другите кметове на ГЕРБ. Здравко Димитров и Петър Петров обаче бяха категорични, че няма да стъпят на кметските оперативки. Синхрон: Здравко Димитров- кмет на район "Запад"               Петър Петров- кмет на район "Изток" Тримата призоваха Славчо Атанасов да им се извини, че преди приемането на бюджета им е обещал поисканите от тях пари, а след това не го е изпълнил. Има грешка , има и прошка- философски обобщи Здравко Димитров. При това условия, те отново ще посещават оперативките при Славчо Атанасов.  
БЛАНК  
  Няма да влизам в празни медийни спорове с мои подчинени, каза кметът Славчо Атанасов по повод позицията на Райна Петрова. Оценката за нейната работа ще дадат хората на район "Централен", допълни той и призова районните кметове да спрат да отправят критиките си чрез медиите, а да ги повдигат очи в очи на оперативките в Общината, които те почти не посещават.  
БЛАНК  
  В подкрепа на кметския апел днес общинската администрация бе подготвила цветя за дамите сред районите кметове - Райна Петрова и Ина Филипова. Въпреки бойкота им, двете си получиха букетите по куриер. От Община Пловдив уважиха с подаръци още близо 100 пловдивчанки.  
В/Р  
Тема: От Община Пловдив раздават подаръци за 8 март
  Без да свързват 8 март политически, а заради уважение към жените от общинската администрация зарадваха близо 100 с подаръци. Ароматни свещи от секретаря на Общината Борислав Инчев получиха и празнуващи и такива, които не смятат, че само един ден в годината трябва да бъдат жени Синхрон-2 жени Дамите бяха изненадани с ароматни свещи, луксозни парфюми и поздравителни картички от кмета Славчо Атанасов. Цветя имаше и за служителките в община Пловдив Синхрон-Борислав Инчев-секретар на община Пловдив Борислав Инчев поздрави всички дами –да бъдат обичани и да не забравят , че всички са красиви. И призна , че жените се справят и добре с работата Синхрон-Борислав Инчев-секретар на община Пловдив Снеговалежът създаде допълнително романтично настроение на най-женския ден от годината.  
КАШ Новини от Общината
   
БЛАНК  
  Днес бе издадена заповед за премахване на опасна самосрутена полумасивна общинска жилищна сграда на булеврад „Васил Априлов" номер 63. Заместник-кметът Петко Атанасов уточни, че събарянето на постройката ще се извърши от „Жилфонд", за такива дейности има заделени пари в общинския бюджет.След премахването на сградата, следва районната администрация да я заличи от кадастъра. На мястото най-вероятно ще направим паркинг, допълни Атанасов.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Таксиджия помля колата на колега с бухалка. Вандалщината е станала след спор за клиенти пред дискотека “Сувенир”. Единият шофьор, вероятно за отмъщение, нанесъл няколко удара с бухалка по управлявания от колегата му “Сеат Ибиса”. На таксито са нанесени значителни щети. Злосторникът, на 29 години, е заловен и му е образувано бързо полицейско производство.  
КАШ Зрители новинари
 
БЛАНК  
  "Възмутени сме!" Така озаглавено писмо ни бе изпратено от наши зрители. В него пише: "Преди седмица от Община Пловдив проведоха мощна медийна кампания "Осинови кученце вместо мартеничка" с уверението, че "приютът за бездомни кученца работи без почивка". В писмото зрителите разказват, как на мястото са се натъкнали на затворени врати.   
В/Р  
Тема: Зрители не могат да осиновят кученце
  В зрителското писмо четем: "Няколко души се отправихме към изолатора. Беше около  13:40 часа. Посрещнаха ни познатите закепенчени с катинари врати. Позвъняхме поне 10 пъти, но никой не се появи, нито пазач, нито дежурен служител. Позвънихме на телефоните, дадени за връзка, но и от там не ни отговориха. Тръгнахме си, но след 45 минути се върнахме отново. Звънците не работеха и отново нямаше признаци на живот! Чудим се, защо е необходимо да с лъже така безсмислено и арогантно!? Защо е това лицемерие и фалш!!!"  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Обилен снеговалеж и снежна покривка посрещнаха пловдивчани тази сутрин. Това накара голяма част от хората да оставят колите и да тръгнат с за работа с градския транспорт. От "Чистота" пък отчетоха, че са изсипали около 600 тона солно-пясъчна смес в борбата със снега и обещаха обработката на улиците да продължи.  
В/Р  
Тема: Сняг изненада пловдивчани на 8-ми март
  Сняг вали от полунощ. В ранни зори снегорини на "Чистота" са излезли по улиците, за да чистят снега, започнало е и опесъчаване. Това съобщи управителят на "Чистота" Радослав Кошинскки. Заради обилния снеговалеж, чистенето на града стана почти невъзможно по обяд и вътрешнокварталните улици побеляха, основните булеварди също. Анкета
Заради снега, Общината отложи затварянето на булевард
„България” за ремонт.
Прогнозите са, че баба Марта ще остане сърдита и през следващите дни. Очакванията са снеговалежът да продължи с прекъсвания и във вторник. След това вечерта да спре и отново да завали в сряда призори. Затопляне ни очаква чак през уикенда.  
БЛАНК  
  Още 25 деца от район „Северен” ще ходят на градина. В детска градина „Захарно петле” днес бе открита нова група.  
В/Р  
Тема: Нова група в ЦДГ „Захарно петле”
  Директорът на „Захарно петле” Цвета Лазарова посещава общинския съветник доктор Лилия Учкунова с молба за съдействие за разкриването на нови места. Тя дава едно рамо и с пари от специализиран общински фонд новата група е факт. Днес я откри кметът на район „Северен” Ина Филипова. Атмосфера – лентата Според директорката новата група за 25 деца е чудесен подарък за майките от квартала. Синхрон 1 – Ина Филипова – кмет на район „Северен” Ина Филипова предлага и решение на проблема, поне в голяма степен. Синхрон 2 – Ина Филипова – кмет на район „Северен” С концерт днес децата от горните групи посрещнаха най-малките в детска градина „Захарно петле”. Атмосфера - песен После хванаха новите си другарчета за ръка и заедно минаха под арка от зелени листа. А възпитателките ги посрещнаха със залък от голяма пита. Малчуганите изненадаха за осми март гостенките си с цветя и картички, които сами са направили. Атмосфера - акордеон  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия, остава да видим и какво ще бъде времето- така че не бързайте да превключвате. Преди това обаче – кратък преглед на програмата ни до края на вечерта. След Прогнозата за времето продължаваме с "Телевизионен омбудсман" и "Вашите 60 минути" От 19,15 е спортното предаване "1Х2" От 20,50 е предаването "Акценти" на тема: "Как бе приватизиран "Ален Мак" ? " Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   новини,   март,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566848
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930