Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2010 10:06 - новините 29 март понеделник
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 876 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 29март 2010  Понеделник  
   
  Сексът и пиячката удариха в земята църковните канони!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес 29 март. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Започна страстната седмица! Повечето от младите обаче нямат намерение да се подлагат на сексуален глад. Фиркачите пък нямат намерение да оставят чашката. Вижте !  
В/Р  
Тема: АНКЕТА
 ГОТОВА  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  От Пловдив започна издаването на новите документи за самоличност. За да даде началото на процедурата, в града под тепетата пристигна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Системата проработи, но пред сградата на сектора за издаване, се изви дълга опашка от желаещи да се сдобият с новите документи за самоличност.  
В/Р  
Тема: Опашки за новите документи за самоличност
  ГОТОВ  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Очаква ни още едно лято със затворени улици и изнервени шофьори, въпреки че ремонтите на пловдивските улици вървят в срок. Когато бъдат пуснати обаче, ще бъдат затворени още повече булеварди и възлови кръстовища. Кои и кога – разберете от следващия репортаж.  
В/Р  
Тема: Ремонти до дупка
  Заради подмяна на В и К инсталация, „Гладстон” ще бъде затварян поетапно от „Руски” до „Васил Априлов”.  Синхрон 5 - Руси Панчев – зам.-кмет на Пловдив Първият етап се очаква в края на април - от Търговската гимназия до Техникума по дървообработване. Целият ремонт се очаква да продължи два месеца. В средата на април ще бъде пуснато движението по затворения участък от бул. „Марица – Север”. Тогава обаче ще започне ремонта на бул. „Марица – Юг” от ВИХВП до моста на Герджика. Ще се изградят и подстъпите към мостовете. Ремонтът на „Марица – Север” пък ще бъде подновен през втората половина на годината. До края на април отсечката на бул. „България” от „Васил Априлов” до ул. „Победа”, включително и самото кръстовище ще бъдат готови. От Общината инспектираха ремонта на булевард „България”. Сменени са тръбопроводите, изграждат се и паркоместата покрай северното платно на булеварда. Синхрон 1 – Руси Панчев – зам.-кмет на Пловдив След това работата по „България продължава до ул. „Васил Левски”. И после до колелото на панаира. Синхрон 2 – Тошо Пашов – „Капиталово строителство” Сериозни затруднения има при ремонта на водопровода под северното платно на булевард „6-ти септември”. Причината - изненади при подмяната на вехтите тръби. До празниците ремонтът там трябва да приключи. Следващият етап предвижда затваряне на кръстовището на Чифте баня.  
БЛАНК  
  От днес се въвежда еднопосочно движение в карето, заключено между булевардите „България”, „Победа”, „Цар Борис Трети” и „Марица – Север”.  
В/Р  
Тема: Еднопосочно движение в „Сити”-то на Кършияка
  Новата организация на движението в в т. нар. Сити на Кършияка, се въвежда преди всичко, за да се сложи ред в паркирането. Синхрон 3 – Иван Знаменов – ОП „Сигма” Въпреки че, улиците, заключени между четирите булеварда, ще станат еднопосочни, няма да се допуска паркиране от двете им страни, а само по посока на движението. В участъка ще се поставят 300 нови знака. Знаменов обеща, че до празниците всичко ще е готово. Ако възникне проблем обаче, екипите ще продължат с монтажа на знаците и през почивните дни. Фирма „Сигма” отговаря и за поддръжката на светофарните уредби в Пловдив. Синхрон 4 – Иван Знаменов – ОП „Сигма” Повечето от светофарите в Пловдив работят с крушки от 100 вата, които вече са спрени от производство.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Побесняла жена от пловдивското село Поповица ухапа полицай. Драматичната случка е от снощи. Патрул на местното полицейско управление се е отзовал на сигнал за битов скандал, при който чичо и племенница се биели, скубели и псували. Униформените връхлетели в къщата, като се опитали да усмирят буйната госпожица. При опит да потушат кавгата, единият от полицаите е бил захапан по китката от побеснялата млада жена. 24-годишната е задържана в ареста за 24 часа.    
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  В пловдивския университет се откри изложба и имаше премиерна прожекция на филм, посветени на „публичните пространства” в различните градове. На първо място – тези в Пловдив, които започват с Централния площад.  
В/Р  
Тема: Централният площад и неговите събратя
  Ако се съди по изложбата – всички площади по света си приличат по много неща, но всеки от тя обаче си има своята неповторима история. И ако хората не познават тази история, те просто не заслужават да се наричат граждани на този град. Един интердисциплинарен проект, ръководен от доцент Светлана Христова, в който участват преподаватели и историци от цяла България, се опитва да обясни тайната на градските публични места. СИНХРОН доцент Светлана Христова,ръководител на проекта И в изложба, и във филма специално място е отделено на Пловдивския централен площад, в който като във фокус се събират емблематични знаци от различни епохи СИНХРОН христова След проекта за улица Отец Паисии, който ви представихме наскоро, този, в който е включена историята на пловдивския централен площад, очертава вече една тенденция. За да създадем един голям приятелски свят, първо трябва да опознаем онези късчета от него, които са част от нашата лична история.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия, остава да видим и какво ще бъде времето- така че не бързайте да превключвате. Преди това обаче – кратък преглед на програмата ни до края на вечерта. След Прогнозата за времето продължаваме с телевизионен омбудсман. Сладват вашите 60 минути. От 19,15 е спортното предаване 1Х2 От 20,50 е предаването "Искам да започна бизнес" Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От новинарския екип от мен Васил Трайков -  приятна вечер.


Тагове:   март,   понеделник,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3565127
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930