Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2010 11:27 - Новини 23 април 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 23 април 2010 петък    
   
  Шокиращи данни за извращения в мрежата. Подробностите – веднага!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 23 април В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Стотици деца всеки ден гледат секс на живо в глобалната мрежа. В интернет мъже се представят за момчета и телевизионни звезди, за да подмамят непълнолетни момичета, след което брутално ги изнасилват. Стряскащите данни бяха изнесени на Национален форум в Пловдив.  
В/Р  
Тема: Ужасяващо: Педофили дебнат в интернет
  ГОТОВ   Синхрон – Тихомира – 15 г. Синхрон – Ивайло Бекиров – баща на дете Синхрон – Ивана – 7 г. Синхрон – Фелиз Хюсменова – евродепутат  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Човешки труп в напреднал стадий на разложение бе намерен между дигата на река Марица и Гребния канал. Починалото лице е с неустановена самоличност. По първоначални данни не са открити данни за насилие.  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Кметът на “Западен” Здравко Димитров среща съпротива от страна на Общината за изграждането на допълнителни паркинги в района. Според него причината е – цитирам: “Нечисти интереси, които рано или късно ще се покажат”.  
В/Р  
Тема: Няма да има допълнителни паркинги в “Западен”
  Въпреки, че има постоянно спрени автомобили в зелените площи водачите няма как да бъдат глобявани-защото според районния кмет-не са им осигурени други паркоместа. Идеята на Здравко Димитров за паркинг с 300 места на бул “Пещерско шосе” отпада Синхрон-Здравко Димитров-кмет на район “Западен” От гаражи Западен чака 50 хиляди лева и от миналата година, въпреки че районът е 2 пъти по-голям от Тракия и 4 от Източен Синхрон 2- пак той Друга инициатива на Димитров- за възстановяването на Братската могила има развитие. Вече проектите са 3, а и е направена връзка с наследниците на Далчев Синхро 3-пак той Инвестиционната програма на Димитров пък ще бъде в минимални рамки, заради липсата на пари за районите. Ще се набляга на чистота, озеленяването и детските площадки. Въпреки, че не са отпуснати пари за поддържането им.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Заплатите на българските учители трябва да бъдат повишени, но сега не му е времето. Това заяви в Пловдив заместник-министърът на образованието Милка Коджабашиева. Тя коментира и настроенията на преподавателите срещу текста, който ограничава възможностите да стачкуват.  
В/Р  
Тема: Заплатите на учителите остават същите
  ГОТОВ Синхрон - Милка Коджабашиева – зам.-министър на образованието  
БЛАНК  
  Как ви звучи следното: „Ученическо състезание, в което раздават за награда мотопеди и лаптопи”? Уверяваме ви, че е самата истина. Голяма газова компания бе организатор на Конкурса Най-добър млад газов техник. Състезанието се състоя в Панаира в рамките на Панорамата на професионалното образование.  
В/Р  
Тема: Най-добър млад газов техник
  Шест отбора трябваше за два часа да изградят по зададена схема битова газова инсталация с котел и печка. На най-добрите ще бъде предложена работа от компанията, организирала конкурса. Синхрон 3 – Мартин Бояджиев – преподавател в МГУ В състезанието нямаше пловдивски отбор. Защото учениците в специалност „Газова техника” са още в десети клас. Те обаче наблюдаваха и в дванайсети клас са навити да се включат. Анкета - Иван Анчев - 10 клас в ПГХТТ           - Антонио Андонов – 10 клас в ПГХТТ Конкуренцията наистина е жестока – 200 деца от 13 професионални гимназии се включиха в надпреварата, за да останат 6-те най-добри отбора. Синхрон 1 - Иван Анчев - 10 клас в ПГХТТ Шанс има и той е много по-ценен от мотопедите и лаптопите, които бяха раздадени днес. Младежите от трите отбора, класирани в челото, ще могат да продължат образованието си в Минно-геоложкия университет без приемен изпит. Синхрон 2 – Мартин Бояджиев – преподавател в МГУ Според специалистите в близките години на страната ще са нужни поне 10 хиляди специалисти по битова газификация.  
БЛАНК  
  В крайна сметка за трети път победител в конкурса стана отборът на Професионалната гимназия по транспорт и енергетика Хенри Форд” в София.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
   
БЛАНК  
  Днес книгите празнуваха. Международният ден на книгата от години се отбелязва на 23-ти април. В Пловдив той бе ознаменуван с откриването на нова книжарница. Репортаж очаквайте в края на емисията.  
БЛАНК  
  Днес празнуват и децата на Турция. Въпреки че официалният международен ден на детето е 1-ви юни, в южната ни съседка го отбелязват на 23-ти април. Празникът даде повод на генералния консул на Република Турция в Пловдив Джунейт Явузджан да се срещне с ученици от СОУ “Свети Свети Кирил и Методий”    
В/Р  
Тема: 23 април-ден на детето в Турция, консулът на Пловдив го отбелязва в България
  Кметът на район “Западен” Здравко Димитров, с когото генералният консул на република Турция в Пловдив, Джунейт Явузджан е приятел,  е препоръчал училище “Кирил и Методий.”. Не само заради многобройните талантливи деца, но и заради самата атмосфера. Синхрон 1-Здравко Димитров-кмет на район “Западен”  Гостите бяха посрещнати с турското ох гилди, а след усмихната снимка присъстваха и на специално приготвена програма. Децата подариха на Явузджан свои автопортрети, за да ги даде той на турски деца, с които искат да станат приятели Синхрон 2-Джунейт Явузджан-генерален консул на РТурция в Пловдив Денят на детето в Турция всъщност се празнува на 23 април заради Великото народно събрание в южната ни съседка. Което е открито през 1920 година Синхрон-пак той Музика, песни и танци подариха децата на “големите и високите” си гости . Те им отвърнаха с балони, подаръци и много лакомства. Атмосфера    
БЛАНК  
  Пловдивското музикално училище „Добрин Петков” чества своя 65 годишен юбилей. По традиция възпитаниците му отбелязаха събитието с голям концерт.  
В/Р  
Тема: Навършиха се 65 години от създаването на музикално училище „Добрин Петков”
  Атмосфера – Публиката Така изглеждаше концертната зала, минути преди началото на концерта. Сред гостите беше и турският консул Джунейт Явузджан. Докато гостите се настаняваха удобно, музикантите развълнувано очакваха началото. Родители и преподаватели, пък с гордост аплодираха талантливите деца. СИНХРОН 1: Кунка Панчева – директор на НУМТИ „Добрин Петков” – Пловдив Възпитаниците на Пловдивското музикално училище са носители на много престижни награди от национални и международни конкурси. Училището развива активна концертна дейност в Пловдив, в страната и в чужбина. Младите таланти успяват да сбъднат мечтата на своя патрон Добрин Петков - да тласнат българското симфонично и инструментално творчество към световните сцени. Атмосфера – изпълнение  
БЛАНК  
  Сега следва поглед към утрешната ни програма. От 10,15 е предаването “1001 съвета с Роси Русева”. По темата “Талантите на Пловдив” ще ни гостуват футболната легенда Петър Зехтински и Антоний Панчев – музикален ръководител в училище “Найден Геров”. От 13,00 часа в “Ася в страната на талантите” ще ви запознаем с предложението за Химн на Пловдив на сестри Ликоманови. На гости ще ни бъдат китарното трио Веселин Койчев, Цветан Недялков и Иван Лечев, както и младежи от Катедрата по мода и дизайн към Музикалната академия.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия, остава да видим и какво ще бъде времето - така че не бързайте да превключвате. Преди това обаче – кратък преглед на програмата ни до края на вечерта. Продължаваме с телевизионната игра “Голямата играчка”. От 19,15 е обзорното предаване “Една Пловдивска седмица” със съветник номер 1 Илко Илиев, “Златната обувка” Георги Славков и немските метъли от Хагард. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.     За барабана залепен платен репортаж  
В/Р  
Тема: Книжарница “хермес”
 


Тагове:   април,   новини,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3552174
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031