Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2010 15:41 - новините 19 юни събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 19  юни 2010 Събота  
   
  Само за сексшоповете няма криза-подробностите в края на емисията.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 19 юни. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Търговците от Четвъртък пазара  се притесняват, че със започването на проекта за строителство на подземни паркоместа, ще им бъде взет хляба от ръцете, принуждаваики ги да напуснат масите си. Съдбата на тържището, което е в ремонт  продължава да вълнува пловдивчани. Въпреки че официално пазара рабати на новото място до стадион „Пловдив” въпросите остават.     
В/Р  
Тема: Търговци от Четвъртък пазара се съмнямат, че ще ги изгонят
  Красимир Крачанов живее в района на Четвъртък пазара от 1965г. Преди това пазарът се е намирал на мястото на паметника на Съединението. Сагата около местенето на пазара все още не е приключила, след като е разпокъсан на четири места. Основното място се намира до Стадион „Пловдив” , а останалите части са в квартала на Красимир Крачанов. Синхрон 1: Красимир Крачанов Проекта за построяване на паркоместа крие и няколко риска Синхрон 2 : ПАК ТОЙ  Красимир Крачанов предлага контра проект вкючващ СИНХРОН 3 : ПАК ТОЙ Отговорът на общината не закаснява СИнхрон 4 : Красимир Крачанов Ако не бъде реализиран проектът на община пловдив, мястото ще бъде дадено на концесия. Защото апетитния парцел съблазнява все повече предприемачи.  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Първият празник на близнаците ще се поведе днес пред Общинския туристически информационен център. Дойдоха много деца -от бебета до вече пораснали. И дори времето се смили и облаците капитулираха пред усмихнатите малчугани.  
В/Р  
Тема: За празника на близнаците…двойно веселие
  Атмосфера Толкова много близнаци на едно място никой не беше виждал. Родители и деца образуваха пъстро,цветно и весело жужене. Което беше и целта на обранизаторите от Община Пловдив Синхрон 1-Таня Теохарова-началник отдел „Младежки дейности” Хубавото беше, че нямаше ограничение на възрастта-малки и по-големи близнаци с включиха в пазника. Пяха , скачаха, танцуваха и се забавляваха…двойно. И трогнаха дори забързани, който спряха и погледава веселбата Синхрон-пак Таня   Актьорите Янко Гъделев и Димитър Селенски не оставиха децата да скучаят. Бяха избрани най-добре танцуващите и пеещи близнаци. Имаше награди за най-приличащите си и най-различните. А за родителите остана радостта.. и затруднението, тъй като бащата на Божидар и Костадин ,които са на година и 9 месеца едва ги удържаше Сихрон-Петър Организаторите пък се надяват следващата година празникът да бъде в много по-голям мащаб

КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Бързо полицейско производство бе образувано срещу младеж, счупил витринното стъкло на входната врата на банков клон в Пловдив вчера. Полицаи от Трето РУП заловили 21 годишният пловдивчанин  непосредствено след като той потрошил стъклото на вратата на клона на „Уникредит – Булбанк” на ул.”Васил Левски”.  
БЛАНК  
  Гард бе заподозрян в кражба на пари, извършена от къща в Раковски. В районното управление в същия град е била получена жалба, че от дамска чанта, оставена в една от стаите на частен дом, снощи са били откраднати 600 лева. След проведените бързи полицейския действия извършителят е бил установен. Мъжът, който е бил охрана в същия дом, е задържан в ареста за 24 часа  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
    Докато голяма част от магазини в страната затварят, защото нямат работа или се оплакват от липса на клиенти, търговията в магазините за секс играчки процъфтява. Какво предпазва секс шоповете от кризата – отговор търсим в следващия репортаж.   
В/Р  
Тема:Без криза при секс шоповете
  Мартин Станин работи като продавач в СЕКС ШОП в центъра на Пловдив. Той твърди, че кризата при него не се усеща и че клиенти има всеки ден. Синхрон 1 – МАРТИН СТАНИН – продавач в секс шоп /криза няма…пазаруват богати…секс шопа е лукс/ Сред хората, които си позволяват този лукс има и пенсионери. Синхрон 2 Често хората казват, че купуват вибратори за подарък, като не признават, че той е за лично ползване. Най-скъпата стока от този вид е на цена 300 лева. Иначе за подаръци най-много се търсят белезници и камшик. Синхрон 3 Хит в момента сред младежите била „испанската муха”, която след като се сипе в питие на жена, я възбужда без тя да разбере. Синхрон 4 Ако скоро ви се наложи да влезете в SEX SHOP, помислете и за размера на играчките, защото и той имал значение, споделят хората в бранша.  
БЛАНК  
  Падане на температурите и валежи ще има през цялата идна седмица-съобщават  синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.  Причината за захлаждането е мощен циклон, който ще определя времето  до 25 юни. Прогнозата за утре гледайте след края на емисията .  
БЛАНК  
  А сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица.


Тагове:   събота,   юни,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566680
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930