Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 18:33 - НОВИНИТЕ – 25юни 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 944 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.07.2010 22:44


  НОВИНИТЕ – 25юни 2010 Петък  
   
  Катастрофи белязаха петъчния ден в Пловдив.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 25 юни. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  Мотоциклетист се размина на косъм от смъртта, след като бе блъснат от мерцедес.Катастрофата стана на кръстовището на булевардите Васил Априлов и България. Минути след инцидента наш екип беше на място и разбра какво точно се е случило.

В/Р  
Тема: Удариха мотопедист, при друга катастрофа-дете
  Точно по обяд мотопед "Пиаджо" идва от голямоконарско шосе и се движи направо по булевард Васил Априлов. На кръстовището с булевард България, мерцедес прави ляв завой. В този момент лекият автомобил засича пътя на мотопедиста и той пада.След удара шофьорът на скутера е откаран в болница.От университетската болница Свети Георги поясниха, че мотористът е приет в спешния кабинет, където лекарите му правят пълни изследвания. Стендъп
Според полицаите, които направиха оглед на мястото на инцидента, причината е, че лекият автомобил е отнел предимството на мотопедиста.
Шофьорът на немския автомобил,видимо притеснен от станало, отказа да застане пред камерата ни. да го успокои, при него беше дошла и дъщеря му. Тя сподели,че възрастния и баща има дълъг стаж зад волана и до сега не е причинявал катастрофи.
синхрон-
Освен мотопедистът,при друга катастрофа пак в пловдив, но в район Южен, пострада дете. На кръстовището на улица "Димитър Талев" и "Никола Вапцаров" се сблъскаха два автомобила.и там причината е отнемане на предимство.
 
БЛАНК  
  По-късно през деня катастрофите продължиха. ТИР се преобърна на магистралата за София и блокира движението към Пловидв за няколко часа. По асфалта се разпиля брашно. За щастие сериозно пострадали при този инцидент нямаше.  
КАШ Новини от Общината
БЛАНК    
  След бурни дебати пловдивските старейшини решиха половината от детските градини в Пловдив да затворят врати през лятото. Срещу решението на местния парламент скочи съветничката от управляващото мнозинство Лилия Учкунова. Защо – вижте в следващия репортаж.  
В/Р  
Тема: Затварят половината детски градини
  Готов  
БЛАНК  
  Шефът на местния парламент Илко Илиев не споделя мнението на съпартийката му Лилия Учкунова относно летните графици на детските градини. Ето какви са мотивите му в подкрепа на предложението.
В/Р  
Тема: Илко Илиев – синхрон
  Готов  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  И с просто око се вижда, че бизнесът на собствениците на магазини в търговските центрове просто не върви. Кой как се бори да оцелее? Вижте.  
В/Р  
Тема: Да оцелееш на втория етаж
  Много собственици на магазинчета вече са освободили персонала си и сами са заели местата зад щанда. Синхрон На все повече пловдивчани прави впечатление осиротяването на горните етажи. Почти вече няма втори етаж, на който да не ни просрещат табели „Дава се под наем”. Синхрон Търговците са категорични, че за да се напълнят отново помещенията, трябва да паднат наемите. Собствениците обаче се оправдават, че дори и на ниски цени наематели пак няма. Така през 2007за магазин от 50кв. м.са се намирали мераклии да плащат наем поне 500лв, а сега и при наем за същото помещение от 100лева никой и не пита. А когато клиентите видят, че по-голямата част от етажа е празен, просто се връщат обратно. Така лека полека и последните ентусиасти от втория етаж се предават. Уважаеми пловдивчани, съберете сили и изкачете стълбите до втория етаж. Така ще подкрепите местния бизнес.  
БЛАНК  
  Скадналите около зелунчуковата борса в Първенец продължават с пълна сила. Опозицията обвинява ръководството, че спонсорира БСП. „Пълни лъжи”-нарече обвинението областният лидер на „червените” Петър Мутафчиев. Стотиците акционери обаче продължават да искат смяната на управителния съвет на тържището, което е най-голямото в Южна България.  
В/Р  
Тема: И пак скандали на борсата в Първенец, имало ли е пари за БСП?
  Недоволните от политиката на управителния съвет на „Родопи 95 ” АД се заканиха да отнесат случая до Цветан Цветанов. Дружеството разполага д 1 милион акции, разпределени между 7 хиляди собственика. Част от тях обвиняват ръководството във фалшифициране на пълномощия. По слуя тече проверка на икономическа полиция Пловдив Синхрон-Васил Гюрдиев-акционер Според бивш служител на борсата акционерите сабили подлъгани да сложат подписа си под документ за получаване на пари.А се оказало, че дават гласове за избора на членове на борда на директорите Синхрон-Надежда Чорбова-бивш служител на борсата Опозицията обвинява ръководството в източване на средства. Които се наливали в партийната каса на БСП. И изпълнителния директор на борсата и представители на „столетницата” отрекоха твърденията Синхрон-Христо Панайотов-изпълнителен директор на борсата   Годишната печалба на борсата за миналата година е близо 300 хиляди лева, а на акция се плаща по 26 стотинки-оплакаха се хората. Обяснението на ръководството е ,че останалите пари са за инфраструкурен ремонт  
БЛАНК  
  От снощи Пловдив има нови почетни граждани. Това са патриарх Максим и вселенският патриарх Вартоломей. Решихме да проверим какво мислят пловдивчани за „радостната” новина.  
В/Р  
Тема: Знаят ли пловдивчани кои са новите почетни граждани на Пловдив?
  АНКЕТА  
КАШ Спорт
 
БЛАНК  
  Пловдивският окръжен съд обяви в несъстоятелност Акционерното дружество на Димитър Христолов - Професионален футболен клуб "Ботев 1912" АД. Подадена е молба от НАП за откриване на производство срещу дружеството поради неплатежоспособност. Задълженията на бившия вече клуб са в размер на над 2 милиона лева, а в сметките на дружеството има 700 лева. Прекратена е и дейността на предприятието. Така отпадат всички варианти Христолов да продължи да развива футболна дейност с Ботев.  
БЛАНК  
  Един поглед към утрешната програма. От 13 часа в предаването „Ася в страната на талантите” гостуват естрадно-вокални изпълнители от „Нов музикален център” – Пловдив.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива баха новините от изминалия петък.   След Прогнозата за времето продължаваме с Голямата играчка. От 19,15 в „Една пловдивска седмица” гостуват шефът на местния парламент Илко Илиев и шефката на „Социално подпомагане” – Пловдив Надя Танева. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566654
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930