Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 09:59 - Новините - 26 юни 2010, СЪБОТА
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 929 Коментари: 0 Гласове:
0



  НОВИНИТЕ – 26юни 2010, Събота  
   
  Взрив на трофопост остави 25 часа пловдивчани от центъра без ток  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес 26 юни. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Голям пожар в трафопост на И Ви Ен остави цял квартал на Пловдив без ток за повече от 24 часа. От токовия удар уредите на десетки семейства са изгорели. По тази причина пловдивчани мислят да съдят Енергото.  
В/Р  
Тема: ВЗРИВ НА ТРАФОПОСТ ОСТАВИ КВАРТАЛ БЕЗ ТОК
  Лампите в домовете на гражданите от центъра започнали да премигват, след което се чул взрив. За минути на мястото на пожара пристигат екипи на пожарната и гражданска защита. Синхрон – Иван Гайдаров – очевидец Синхрон – Георги Сакакушев – потърпевш Преди трафопоста да се запали, в района на центъра на Пловдив е нямало ток 8 часа заради профилактика на съоръжението. Синхрон – Атанас Кацаров – потърпевш Синхрон – Мариян Михайлов – съсед От пловдивската пожарна имат обяснение за случилото се. Синхрон – Петьо Танев – РЗПАБ – Пловдив От И Ви Ен съобщиха, че не са открили точната причина за пожара. От австрийската компания допускат, че след профилактиката може да се е получило претоварване и това да е причинило взрива. След 25 часа без ток, повредата в центъра на Пловдив беше отстранена.  
КАШ Съдът на фокус
 
БЛАНК  
  Първата присъда за продажба на цигари без бандерол беше произнесена в Пловдив. 40-годишен мъж, който е продавал безакцизните папироси, се размина с условна присъда, вместо с ефективна.  
В/Р  
Тема: Първа присъда за продажба на цигари без бандерол
  Пловдивският районен съд осъди условно на 10 месеца лишаване от свобода и глоба в размер на 4000 лева мъж, разпространявал цигари в Столипиново. Той е заловен във вторник в ромската махала от полицаи на Шесто районно управление. В осъдения са открити цигари нас стойност от 1300 лева. От полицията в Пловдив признават, че трудно се справят с проблема и че трябва да се засили контролът по границите. От там предупреждават, че никой не знае състава на цигарите, което крие риск за здравето на гражданите, които ги пушат. В момента се наблюдава изтегляне на търговците на цигари без бандерол в Столипиново към другата ромска махала – Шекер махала. На улицата, която води до КАТ, през 2-3 метра мургави продавачки размахват кутии с евтини цигари пред очите на шофьорите. „Правим проверки, но не откриваме по-големи количества в тях, защото ги крият”, признават от полицията. Цигарите без бандерол обаче са поскъпнали най-вероятно заради засилените полицейски проверки. От 2 лева, сега кутия без бандерол струва около 3 лева на черния пазар.
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
БЛАНК    
  Дебелите хора правят секс по трудно и са предразположени към сърдечни проблеми по време на половия акт. Какво трябва да знаят по-пълните за секса и как се лекува вялата ерекция – отговор търсим в следващия репортаж.  
В/Р  
Тема: СЕКСЪТ ПРИ ДЕБЕЛИТЕ
  Това, че някои хора са дебели, не означава, че не могат да бъдат полови атлети в леглото, смятат сексолози от Пловдив. Пълните мъже обаче често страдат от ерективна дисфункция, което пречи на осъществяването на нормален полов акт. СНХ1: д-р Златко Илиев – сексолог /това е…/ По време на секс, дебелите хора са заплашени повече от получаване на инфаркт или друго сърдечно заболяване, отколкото тези с килограми в нормата. Синхрон 2 – пак доктора Вялата ерекция при мъжете се лекува индивидуално, след точна диагноза. Често хората решават проблема с виагра. Подобна тенденция се наблюдава при пенсионерите. СНХ3: Петър Дечевски – пенсионер Проучване сочи, че българските жени смятат, че на мъжете им липсва нежност в леглото. Синхрон – сексолог И докато пълните хора търсят как да разрешат проблема с вялата ерекция, а жените как да направят мъжете си по-нежни, българските пенсионерите се надяват премиерът Борисов да помисли за увеличение на пенсиите им, за да си доставят по-чести удоволствия с млади момичета.
БЛАНК  
  В България думата „вишист” се е превърнала в нарицателно име. Всеки, който поиска, може да получи висше образование. Каква обаче е реализацията след това – вижте.  
В/Р  
Тема: Трябва ли ни висше образование?
  Масово българите завършват висше образование, но след това не работят по специалността си. Таня Назлънова е учила 4 години за учител, но работи като продавач на обувки в Пловдив. Синхрон – Таня Назлънова – продавач на обувки Мария Джумерска също е продавач и има висше образование. Тя е една от малкото българи, които прилагат наученото в университета на работното си място. Синхрон – Мария Джумерска – продавач в здравен магазин Корнелия Баева също работи като магазинер, но за разлика от Таня и Мария тя е завършила само средно образование. Твърди, че не е необходимо да си вишист, за да продаваш обувки например. Синхрон - Корнелия Баева – продавач 20-годишният Божидар Ракулиев наскоро е завършил гимназия и вече си е намерил работа. Няма намерение да записва висше и казва, че е доволен от заплащането. Синхрон - Божидар Ракулиев – строителен работник Дали човек да учи за получаване на диплома за висше образование или не - е въпрос на личен избор.  
БЛАНК  
  Двама строителни работници намериха крупната сума от 4100 лева и я върнаха на нейния собственик. Притежателят на парите е лекар от Пловдив, а съдействие за издирването му са оказали полицаите от Трето районно управление в града. За доброто дело разказва следващият репортаж.  
В/Р  
Тема: Двама работници намериха 4100 лева и ги върнаха
  Петър Папазов от Перущица и Ахмед Агов от село Устина работят от дълги години във фирма, която ремонтира пътища. Вчера около 17 часа приключили работа и на път за автогарата в Пловдив намерили борсета с 4100 лева, която по-късно върнали на нейния собственик. Синхрон Петър Папазов – строителен работник Синхрон – Ахмед Агов – строителен работник Парите са собственост на пловдивски лекар. Полицаите от Трето районно са го издирили. Синхрон - Любомир Дерузов – полицай в Трето РУ – Пловдив Ахмед Агов си спомня, че преди време крадци са го обрали на центъра и тогава се е почувствал много зле. Синхрон Ахмед Агов Техническият ръководител на обекта казва, че двамата герои са съвестни работници. Синхрон – Васил Видолов – технически ръководител И двамата строители имат големи семейства, но не се оплакват от липса на пари, защото са свикнали да живеят скромно. Синхрон – Ахмед Агов /как реагираха вкъщи/ Притежателят на крупната сума пари е дал по 100 лева на двамата герои, заради честната им постъпка.      
БЛАНК  
  И накрая едно важно съобщение. От понеделник за една седмица заради подмяна ва ВиК тръби се затваря южното платно на булевард ”Шести септември” в участъка от бул. ”Източен” до моста на “Адата”. Променят се маршрутите на автобусите по линии с номера 6, 22 и 93. В обратна посока автобусите ще се движат по утвърдената схема. Спирките на бул.”Шести септември” срещу “Нордикс” и “Бриколаж” няма да могат да се ползват.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   събота,   юни,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3567141
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930