Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 09:45 - НОВИНИТЕ – 14 август 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1713 Коментари: 0 Гласове:
0



     
   
 Възрастна жена призна, че обича Славчо Атанасов като свой син. Пенсионери боготворят пловдивския кмет! Подробностите веднага.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 14 август. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
Доброто сърце на кмета Славчо Атанасов и неговата решимост веднага да решава проблемите им разплаква ежедневно възрастни. Хората от третата възраст всеки ден излизат усмихнати от кметския кабинет. Вижте!
В/Р  
Тема: Ежедневно Славчо Атанасов решава проблеми на „малкия” човек
  Докато пловдивските депутати и техните колеги от местния парламент трупат загар от августовското слънце по морета и балкани, кметът Славчо Атанасов работи. Освен че ежедневно решава проблеми на града свързани с големите инфраструктурни обекти като ремонта на градския дом на културата, продължаващите проблеми с пловдивската опера, липсата на държавно финансиране, кметът не пристава да живее и с проблемите на обикновените хора. Една от най- дългите опашки в града през последните месеци е пред кабинета на Славчо Атанасов. Тук всеки идва с надеждата най- после да му се реши проблема. Възрастната Ирина Герина е един от харата с жилищни нужди. Синхрон: Славчо Атанасов- кмет на Пловдив Просълзената жена е откровена. Синхрон: Ирина Герина- обичам те като син С иматен проблем идва и 84 годишният Иван Хаджибакалов. Още през далечната 2002 година негов заможен съсед заграбва входната част от къщата му и стареца се чуди как да стигне до домо си. Синхрон: Иван Хаджибакалов Такава е по-дългата част от работния ден на кмета Славчо Атанасов, оставаща по-често скрита от камери и фотоапарати.  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
Община Пловдив ще даде на Върховна прокуратура правителството и националната агенция за бедствия и аварии. Това съобщи в предаването „Една пловдивска седмица” заместник- кметът Александър Долев. Това ще стане ако градът ни не получи пари за почистване коритото на река Марица. Припомням, че в момента работата по река Марица е спряна , заради липса на средства.
В/Р  
Тема: Местната власт сезира прокуратурата за река Марица
Александър долев- заместник- кмет на Пловдив / от ЕПС/ Синхрон- готов  
БЛАНК  
  От 19 октомври Пловдив може да затъне в боклук. Софийско дружество обжалва конкурсните условия за избор на комунална фирма , която тряблва да чисти града. Заместник- кметът на Пловдив Александър долев е категоричен, че ако е нужно на помощ ще бъдат викани военните, но града няма да затъне в мръсотия.
В/Р  
Тема: Общината вика военните да чистят града
Октомври изтича срока на договора с фирмата, която сега почиства града. Наскоро община Пловдив обяви нов конкурс за избор на дружество за комуналната дейност.Мераклии да чистят града обаче заподозряха, че условията са направени така, че едва ли не липсвало само Булстата на фирмата, която трябва да спечели и оспориха условията в съда. Синхрон: Александър Долев- заместник- кмет на Пловдив Не етайна , че боклука е един от най- доходоностните бизнеси и за него дори на скоро едва не падаха глави.    
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
Заради постоянните проблеми между полицията и съда ви попитахме : Вярвате ли в съдебната система. Резултатите от анкетата провела се на сайта на Пловдивската телевизия сочи категорично- над 90 процента не вярват в обективността на съдебната система.
В/Р  
Тема:
АНКЕТА ЕВГЕНИ ГОТОВА    
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия днешния съботен ден.Какви бяха добрите и лошите новини от тази седмица ще разбете в неделната ни информационна емисия.Ако вие искате да коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   август,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3565215
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930