Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2010 22:22 - НОВИНИТЕ – 20 август 2010 , Петък
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
0



     
   
  Пълдинтур инвест – смесеното дружество между общината и Георги Гергов, което трябваше да снася златни яйца, всъщност губи милиони!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 20 август. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
    Пълдинтур инвест – дружеството, което беше измислено по времето на кмета Иван Чомаков, с основна цел да се подари панаира на Георги Гергов, и на раждането, на което бабуваха почти всички пловдивски политически сили – щедро възнаградени разбира се, още на другата година след създаването му е било на загуба от 37 милиона лева. Тази дълбоко пазена тайна съобщи в студиото на ПОТВ общинската съветничка от ГЕРБ Сузана Николова.  
В/Р  
Тема: „Пълдинтур инвест” май било „кухо” дружество
  Синхрон: Сумана Николова- ГЕРБ Готов  
КАШ Разделителен
       
БЛАНК  
  Една обикновена жена от Асеновград вече е възстановила десет параклиса. Сега търси пари за довършване на новостроящия се храм „Свети Архангел Михаил”. Вижте тази история:  
В/Р  
Тема: Леля Николина строи храм в Асеновград
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  Пловдивският митрополит Николай продължи по нестандартен начин войната си срещу гейовете. Той ще награди с орден пазарджишкия кмет Тодор Попов, който не допусна в града да се проведе парад на различните. Попитахме пловдивчани какво мислят за инициативата на дядо Николай.  
В/Р  
Тема: Пловдивчани с дядо Николай ли са в борбата му срещу гейовете?
  Дядо Николай твърди, че кметът на Пазарджик Тодор Попов е постъпил като отговорен държавник и добър християнин забранявайки едно безнравствено зрелище, каквото е гей-парадът. Синхрон – анкетирани Въпреки противоречивите мнения, пловдивчани са толерантни към гейовете, лесбийките и транссексуалните.  
КАШ НОВИНИот Общината
 
БЛАНК  
  Задочна война между Община Пловдив и РДНСК продължава. Припомням, че повод за конфликта е настояването на инспекцията да бъде затворена ремонтираната част на булавард „Руски”, защото няма издаден акт 16, а общината отказва да направи това. В късния следобед от държавната инспекция за незаконно строителство разпространиха съобщение до медиите, в което аргументират искането си.  
В/Р  
Тема: ДНСК срещу Общината
  От ДНСК твърдят, че до момента общинската администрация не е предприела действия за временна организация на движението, съгласувано с органите на МВР, до приемане на строежа по установения законов ред. В случая е налице упорито неизпълнение на тези свои задължения от страна на администрацията на община Пловдив, твърдят от инспекцията. От ДНСК казват още, че вече са приключили с проверката на сигнала за колчетата около Младежкия хълм. Според тях, поставените дървени колчета, ленти и тел не представляват строеж по смисъла на ЗУТ и ако са неподходящи по местонахождение, то отстраняването им е задължение на самата общинска администрация.
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
БЛАНК    
Шестима пловдивчани са задържани в ареста след специализирана полицейска акция под кодовото име „Наркотици”. При претърсените адреси на наркодилърите са открити 156 грама амфетамин, 19 грама марихуана и 11 таблетки екстази. Операцията е проведена под контрола на прокуратурата. Засържаните са били наблюдавани през последните четири месеца.
КАШ разделителен
 
БЛАНК  
  В условията на криза се оказа, че в Пловдив има широк спектър от свободни работни места. 200 работници търси регионалната служба по заетостта. Това обяви в предавантето „ТВ-омбудсман” директорът на службата Мария Георгиева.  
В/Р  
Тема: СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  „Изход” – първата самостоятелна изложба на Николай Ангелов-Гари е отворена за посетители и ценители до 28 август включително. Включени са 35 картини и 2 скулптури, които можете да видите изложени в Балабановата къща в Стария град.
В/Р  
Тема: „Изход” е отворен до 28 август
В днешното забързано ежедневие всеки има нужда да остане сам поне за малко. Своите часове на усамотение Николай Ангелов, по известен с ученическия си прякор Гари, е прекарал в пушене на цигари, размисли и рисуване. Неговото бягство от действителността е посветено на приятни емоции и мили образи. СИНХРОН 1 – Николай Ангелов-Гари – художник Както на повечето художници, така и на Гари му беше трудно да ни каже с думи какво го е вдъхновило. Това, което той иска да каже, го показва чрез картините си. СИНХРОН 2- Николай Ангелов-Гари – художник Но на нас не ни беше трудно да открием една от музите му - нежните черти на любимата му съпруга Ели присъстват в не една от картините му.
БЛАНК  
Сега е време за един поглед към програмата ни през почивните дни: От 13 часа утре в предаването „Ася в страната на талантите” гостува естрадната изпълнителка Антония Маркова. В неделя от 14,30 часа в същото предаване гостува фолклорна формация „Хоро” към военен клуб в Пловдив. А в 21,40 часа в „Ася в страната на талантите” гости ще бъдат студенти от катедра „Акордеони” към АМТИИ с ръководител Георги Спасов.
БЛАНК  
  Сега нека да видим оново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
БЛАНК  
Такива бяха новините от изминалия петък. След прогнозата за времето продължаваме с телевизионната игра „Голямата играчка”. Стихчето, което трябва да измислите тази вечер започва с думите „Лятото си отива…”. От 19,15 е предаването „Една пловдивска седмица„ с участието на съветниците Дани Каназирева и Сузана Николова.  Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   август,   петък,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566929
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930