Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2010 22:24 - НОВИНИТЕ – 21 август 2010 Събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове:
1



     
   
  Една трета от пловдичаните одобряват връщането на БЪЛГАРСКИЯ държавен стандарт, една трета декларират, че ще продължат да търсят най-евтиното, а една трета са убедени, че всичко е ала-бала.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 21 август. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  В традиционната ни седмична анкета в сайта ПОТВ ЕУ попитахме пловдивчани Ще КУПУВАТЕ ЛИ КИСЕЛО МЛЯКО ОТ лев и 20 И КАЙМА „ СТАРА ПЛАНИНА” ОТ ДЕВЕТ ЛЕВА. Вижте резултатите.  
Вр схема Заглавие БДС или ала-бала?  
  Привържениците на връщането на БДС и тези, които първо си правят сметката, а след това гледат съдържанието са приблизително еднакво количество. Точно толкова са и тези , които смятат, че всичко е ала-бала. Вероятно са прозрели, че министърът си вдига рейтинга, а медиите – разбрали-не разбрали – вдигат шум. Днес пък стана ясно, че БДС щяло да има и за бозата. Духът на носталгията явно излетя от бутилката. Кой ли го пусна между нас?  
Ще си купувате ли кисело мляко по БДС от 1,20 и кайма "Стара планина" от 9 лева?
Ще купувам само това, което препоръчва министърът на земеделието - независимо от цената (28) 32%
Ще купувам това, за което ми стигат парите (30) 34%
Всичко това с БДС-то е ала-бала (28) 32%
Какво е това БДС? (2) 2%  
 
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  След като наскоро се поднови ловният сезон по пернати и бозайници, пишман авджии изпробват своя мерник и върху котки. Вижте подробности.  
В/Р  
Тема: На лов за котки
  Синхрон 1: Стендъп залепен със синхрон Трупът на едното животно е прибрано рано сутринта от кола на „Чистота-Пловдив”, останалите две животни са изхвърлени oт живущите в района. В близост до къщата на Петър Нинов има хотел, районът където се извършил ловът на котки е оживен и въпреки късния час случйни минувачи не липсват. Синхрон 2: Петър Нанов Той предполага, че ловната дружинка върлува не само в неговия квартал. Синхрон 3 : Пак той Петър Нинов е сигнализирал за среднощната стрелба и полицията, но от там са отговорили , че единственото което могат да направят е да увеличат патрулирашите екипи в района.     
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
Да се създаде специализиран общински фонд за подпомагане на културните институции в града, ще нтастоява независимият общински съветник Дани Каназирева. Предложение за това тя ще внесе на сесията на местния парламент още през месец септември.  
В/Р  
Тема: Дани иска фонд за подпомагане на културата
  Дани каназирева от ЕПС  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Оказва се, че в Пловдив местата, където може да разпусне човек не са много. Решихме да проверим как кипи живота след като се скрие слънцето. Вижте.  
В/Р  
Тема: Как разпускат пловдивчани?
   
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре ще се видим за последно с добрите и лошите новини от седмицата. От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   август,   събота,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3567719
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930