Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2010 17:57 - Новините - 22 септември 2010, сряда
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 22 септември 2010 сряда    
   
  Офертата на Сергей Станишев настоящия кмет Славчо Атанасов да е кандидата на БСП за кмет на града повсичко изглежда е търсене на брак по сметка, а не от любов! Подробностите веднага.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 22 септември. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
Бланк  
  Пловдивската организация на БСП няма нито една силна кандидатура за кмет на града и за това иска да се залепи за успешен кмет като Славчо Атанасов. Така Слави Георгиев от ВМРО-НИЕ коментира пред пловдивската телевизия думите на Станишев. Вижте.  
В/Р    
  Тема: ВМРО-НИЕ: БСП се присламчват към Славчо
  СИНХРОН: Слави Георгиев- ВМРО- НИЕ  
Бланк  
  Номинацията на Славчо Атанасов от страна на Сергей Станишев беше основна тема на коментар днес и сред представителите на партии от десницата. Те посрещнаха новината без изненада и с известна степен облекчение.  
В/Р    
  Тема анкета политици
ГОТОВА  
КАШ ОБЩИНА
 
БЛАНК  
  Доскорошната „руса перла” в партията на Бойко Борисов Дани Каназирева откри днес фронт срещу правителството. Отстранената наскоро общинска съветничка от ГЕРБ ще брани юридически пловдивските интереси срещу решението на министерския съвет да депонира 30 000 тона бали с боклук от София на сметището в Цалапица. Тя беше категорична, че чрез силови подходи , проблеми не се решават.  
В/Р  
Тема: Д.Каназирева: Чрез силов подход….
  ГОТОВ  
КАШ разделителен
 
БЛАНК  
  За 21-ви път център Петко Каравелов организира честването на Деня на независимостта. 102-рата годишнина от историческото събитие по традиция беше отбелязано днес в храма „Света Неделя”.  
В/Р  
Тема: Молебен за Независимостта
  Малцина пловдивчани и повечко политици бяха дошли в храма „Света Неделя” за молебена отслужен по повод 102 рата годишнина от обявяването на независима България. От 21 години организатор на мероприятието е център „Петко Каравелов”. Синхрон: Иво Калчев- председател на център „П.Каравелов” АТМОСФЕРА ПОПОВЕ По-късно бяьха поднесени и венци пред паметната плоча на Александър Малинов. Той е министър- председателят при който България обяваява , че иска да е независима. Синхрон- Владимир Дончев- център „П. Каравелов” Два кадъра от поднасянето на венците  
БЛАНК  
  По – късно тържествата продължиха пред площада на община Пловдив с участието на комитет „Родолюбие”.  
В/Р  
Тема: Тържества за Независимостта
  ГОТОВ  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
   
БЛАНК  
  Отпада ограничението за 6-месечна заетост на личните асистенти, съобщи директорът на „Социалноодпомагане” – Пловдив, Надя Танева. Тя обясни, че на заседанието на Министерски съвет на 14-ти септември е прието изменение и допълнение на Националния план за дйствие по заетостта през 2010 година, касаещо Националната програма „Асистенти на хора с увреждания”.В дирекция „Социално подпомагане” вече е получено уведомление да не се прекратяват действащите трудови договори поради изтичане на 6-месечния им срок, а да бъдат удължени до края на годината.Предстои промяна на Националната програма „Асистенти на хора с увреждания”, свързана с приоритетно включване на лица, отглеждащи деца с увреждания, информира още директорът на „Социално подпомагане” в Пловдив Надя Танева.  
БЛАНК  
  Благотворителен концерт под мотото: „ Да помогнем на Ани да оздравее!” ще се състои на 1 октомври на Античния театър от 19 часа. Целта е набиране на средства за Ана Тодорова, на която предстои поредна операция в чужбина.Организатори на проявата са Фолклорен танцов ансамбъл „Хоро” и Фолклорен клуб „Хоро” при Военен клуб-Пловдив.  
ВР  
Тема : Благотворителен концерт на Античния Ани е само на 20 г. Отлична танцьорка по народни танци, солистка в ансамбъл „Хоро” при Военен клуб-гр. Пловдив, участва в много концерти в България и чужбина.Но преди 2 г. момичето заболява от рядка болест-тумор на ставата на крака.Сега тя се придвижва с помощта на патерици. Въпреки трудностите, Ани притежава силна воля, записала е висше образование-специалност „Екология” в ПУ.Желанието и вярата и , че ще се завърне на сцената, са най-големият и стимул за живот. Синхрон 1 –Ани След две неуспешни операции в София и една успешна в клиника в Париж, предстои извършване на втора хирургическа интервенция в столицата на Франция.Необходима е сумата от 20000 евро. Участници в благотворителния концерт са : Фолклорен ансамбъл „Хоро” , Фолклорен клуб „Хоро” , Клуб по спортни танци „Парадайс Данс”, Джаз балет„Електра”, Ансамбъл „Тракия” и приятели. Входът ще бъде със специални покани от 5 лв.   Синхрон 2 – Господин Димитров- главен художествен ръководител на Фолклорен танцов ансамбъл „Хоро” и Фолклорен клуб „Хоро” при Военен клуб- Пловдив За всички, които желаят и могат да помогнат на Ани, изписваме банковата сметка за набиране на средства. Банкова сметка за набиране на средства: SG Експресбанк АД, Клон Пловдив BGN-BG55TTBB94001525184231 SWIFT / BIC CODE-TTBBBG22 АНА ХРИСТОВА ТОДОРОВА  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. След прогнозата за времето продължаваме с „Телевизионен омбудсман”. Ще ни гостува председателят на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов. От 19,15 е Големият съвет с участието на общинския съветник от ВМРО НИЕ Слави Георгиев и на Владимир Дончев от националното ръководство на партия Българска нова демокрация. От 21,30 е трета серия на Млечен път Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.Отновинарския екип, от мен Васил Трайков -  приятна вечер.  


Тагове:   сряда,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566333
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930