Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2010 18:00 - Новините - 23 октомври 2010, събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1664 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 23 октомври 2010 Събота  
   
  Пловдивчани са разделени на тема дали кметът Славчо Атанасов ще послуша жена си за втори кметски мандат. Подробностите след малко в емисията!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес –  23 октомври. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
Започваме емисията с една тревожна новина. Онкоболни сигнализираха, че по аптеките липсва животоспасяващо лекапство. Лекарството „Зомета” се намира тук-там. От областния онкодиспансер потвърдиха информацията. От там успокояват, че до 10 дни проблема с доставката на лекарството ще бъде решен.  
В/Р  
Тема: Има недостиг на лекарсдтво за онкоболни, но…
  ГОТОВ  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Обяснението на Славчо Атанасов, че трябва да пита жена си – или „Генерала”, както той нарича уважително своята спътница в живота, дали да се кандидатира за втори мандат, влезе в сферата на публичното говорене. И други потенциални кандидати за кметската надпревара догодина вече се оправдават с жените си в желанието си да не дадат ясен отговор за своите политически намерения. Какво трябва да каже жената на Славчо Атанасов? – попитахме пловдивчани.  
В/Р  
Тема: Да послуша ли кмета жена си за втори мандат
  Една трета очакват от сегашния кмет собствено решение: „Прави каквото щеш и не се оправдавай с мен” е техният избор за реплика. Също една трета пък искат Славчо Атанасов наистина да се върне при жена си. Те призовават госпожа Атанасова да каже: „Четири години стигат, време е да обърнеш внимание на семйството!” 18% застават твърдо зад кмета. „Славчо, бъди мъж и почвай борбата за втори мандат” – призовават го те. На 15 процента от анкетираните им е все едно какво ще стане.  
БЛАНК  
  20 нови членове се вливат в редиците на партия „Вяра Морал Родолюбие Отговорнст- Национален Идеал за Единство”. Церемонията е утре в храма „Света Троица”. Новите ще положат клетва пред свещенник, Евагелие и кръст. Церемонията е по повод 117- тата годишнина от създаването на Вътрешната Македоно Одринска Революционна Организация, за чиито наследник се обявяват от ВМРО-НИЕ.  
КАШ ОБЩИНА
 
БЛАНК  
  Скаути почистиха днес района на Гребната база. Инициативата беше подкрепена и от община Пловдив.  
В/Р  
Тема: Да почистим заедно
Въоръжени с ръкавици, чували и лопати доброволци от Националната Скаутска Организация на България, Зелени Балкани и гражданската инициатива за Зелен Пловдив почистиха покрай Гребния канал на Пловдив. СИНХРОН 1: Нели Арабаджиева – Зелени Балкани Инициатори на почистването са скаутите, които не за първи път запрятат ръкави и събират боклуците около Гребната база. СИНХРОН 2: Дамян Грозданов – Национална Скаутска Организация на България Община Пловдив дори е осигурила камион за извозването на строителните отпадъци, които са най-много в този район. Самият Георги Титюков провери дали всичко е под контрол. СИНХРОН 3: Нели Арабаджиева – Зелени Балкани След като всички чували бъдат напълнени, из защитените зони ще бъдат поставени табели, които да ни напомнят да не си изхвърляме боклуците там.  
каш СПОРТ
БЛАНК  
  Диплбомати и общинари играха днес благотворителем футболем мач. Срещата беше под егидата на украинския посланик Негово превъзходителство Виктор Калник и се проведе на стадион „Локомотив”.  
В/Р  
Тема:
  Митко от събота  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще се видим с добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. От новинарския екип от мен - приятна вечер.  


Тагове:   октомври,   събота,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3567565
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930