Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2010 17:18 - Новините - 12 ноември 2010, петък
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1897 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 12 ноември 2010 петък    
   
  От НАРКООП направиха жест към читалището в Прослав. Подробностите - след секунди.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 12 ноември. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  Читалище „Никола Вапцаров” в Прослав няма да бъде изхвърлено на улицата. Поне засега. От НАРКООП, които спечелиха делото срещу община Пловдив, са склонни да изчакат, докато се постигне взаимно изгодно решение. Председателят на управителния съвет Георги Сариев обеща пред нашата камера, че ще спрат принудителните действия на частния съдебен изпълнител Величко Апостолов.  
В/Р  
Тема: НАРКООП няма да гони читалището в Прослав
  Председателят на управителния съвет на НАРКООП Георги Сариев ни потърси след поредицата наши репортажи за съдбата на читалището в Прослав. Той бе категоричен, че нямат апетити да събарят сградата и са съгласни с обсъждания от Общината вариант за замяна с имото, в който е бившия РУМ „Дружба”. Синхрон 1 – Георги Сариев – председател на УС на НАРКООП От НАРКООП са съгласни да чакат колкото е необходимо, докато сделката влезе за гласуване в общинския съвет, без да притесняват читалището. Синхрон 2 – Георги Сариев – председател на УС на НАРКООП Любопитното е, че и у прославци, и у наркоопци най-голямо недоумение буди един и същи факт – липсата на комуникация и обратна връзка с общината. Синхрон 3 – Георги Сариев – председател на УС на НАРКООП Така че прославци, спете спокойно – към момента няма пряка заплаха за читалището.  
БЛАНК  
  Комбинацията от малка уличка с 6 дупки, 2 шахти, паркирани коли отляво и отдясно и двупосочно движение, заслужи своето място в нашата класация „Дупка номер 1 на Пловдив”.  
В/Р  
Тема: Поредица дупки по ул. „Велико Търново”
  Тъй като повечето дупки по бул. „Руски” са вече запълнени, ние кривнахме по една от уличките, които водят до него. На улица „Велико Търново” намерихме цяла поредица от 6 по-малки дупки, които в комбинация с 2 шахти и паркирани коли, както от лявата, така и от дясната страна, е невъзможно да избегнеш. СИНХРОН 1 Дупките са зейнали върху стари, наслагвани една върху друга кръпки. СИНХРОН 2 + Стендъп  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
   
БЛАНК  
  По молба на близките полицията издирва Недялка Георгиева Димова, на 63 години, от Пловдив. Тя е напуснала дома си преди около 4 месеца и оттогава е в неизвестност. Недялка Димова е висока 163 см, има продълговато лице, кафяви очи и прошарена къса коса. Умоляват се гражданите, които имат информация за жената, да се обадят на телефон 166 или в най-близкото поделение на МВР.  
БЛАНК  
  Боксери и слипове, произведени чрез неправомерно използване на две защитени марки на българска фирма, бяха открити в производствен цех на ЕТ ”Ви Ер Пи Модел”, собственост на 40-годишен пловдивчанин, и в два магазина в Пловдив. От цеха и търговските обекти са иззети 237 броя от гащите - менте.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Поне 10 души , участвали вчера в АБВ проекта на Георги Първанов, са достойни за кандидат – президенти от ВМРО-НИЕ. Имената им са попаднали в тефтерчето на лидера на партията Петко Атанасов. Той също участваше в диалога за България, провел се под егидата на държавния глава. Освен с изказване по време на дискусията, Петко Атанасов е бил натоварен с „разузнавателна дейност”, задачата е била да намери сред участниците кандидат - президенти на ВМРО-НИЕ каза той в предаването „Една Пловдиска Седмица”.  
В/Р  
Тема: Шефът на ВМРО-НИЕ: Бях разузнавач в АБВ
  Синхрон: Петко Атанасов- председател на ВМРО-НИЕ От ЕПС  
БЛАНК  
  Министър-председателят на Русия Владимир Путин пристига в България, като една от темите, които ще обсъжда с Бойко Борисов, е цената на природния газ. Търговията между двете страни вероятно също ще е тема на разговорите. Припомняме, че преди дни премиерът каза, че българските стоки са с добро качество, но родното вино все още липсва от руските пазари. Използвахме третата визита на Путин в България и попитахме пловдивчани, какво трябва да поиска Борисов от руския си колега.   
В/Р  
Тема: Какво очакват пловдивчани от посещението на Путин?
  АНКЕТА-ГОТОВА  
БЛАНК  
  И сега – едно важно съобщение. През уикенда ще бъде затворено северното платно на колелото на булевардите „Източен” и „6-ти септември”. Както и източното платно на булевард „Източен” в отсечката от колелото до кръстовището с „Мария Луиза”. Причината е В и К ремонт, който ще наложи промени и в движението на автобусите, минаващи оттам.     
БЛАНК  
  Следва обичайният поглед към програмата ни през уикенда. От 10,30 в „1001 съвета с Роси Русева” ще си говорим „За и против домашните туршии” От 13,00 часа в „Ася в страната на талантите” ще ни гостува струнният оркестър на Музикалното училище с диригент Виолета Стоянова. Повторенията на предаването са в неделя от 14,30 и 21,50 часа.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. След прогнозата за времето продължаваме с телевизионната игра „Голямата играчка”. Тогава ще научим и коя е била поговорката на седмицата. От 19,15 е „Една Пловдивска Седмица” с участието на Петко Атанасов - председател на ВМРО-НИЕ, Дани Каназирева – независим общински съветник и Стефан Дедев – депутат от ГЕРБ. От 21,30 е втора серия от поредицата „Световни партии бридж” Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   ноември,   петък,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3567694
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930