Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2010 16:34 - новините -22 декември сряда
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 22 декември 2010 Сряда    
   
  Тази нощ горя дискотека ХИСТЕРИЯ. Подробностите - веднага  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 22 декември. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
     
БЛАНК  
  Дискотека „Хистерия”е било подпалена към 2 и половина тази сутрин. Заведението,което се намира на Сточна гара, не е работило в момента. Унищожени са 60 квадрата бар със сепарета, окачен таван, 6 климатика, 2 касови апарата и оборудване. Огънят е гасен от три пожарни.  
В/Р  
Тема: Собсвениците на подпаленото заведение-парите ни са чисти
  Собствениците на заведението Иво Василев и Атанас Станчев разказаха, че двама маскирани са разбили вратата. И са изляли 2 туби запалителна течност. В същото време с дискотеката е имало служител по поддръжката. Подпалвачите са опитали да полеят и него, но не са успели. Случая се разследва като вероятно има отношение с инцидент преди 2 седмици, когато бяха подпалени 2 мерцедеса на единия от собствениците-синът на скандално известния бизнесмен Петър Станчев Синхрон-Атанас Станчев-съсобственик И двамата младежи на около 28 години не виждат в подпалването обаче ръка на конкуренти. А за заведението са използвали лични пари и заеми Синхрон –Иво Василев-съсобственик Заведението има застраховка, но има и камери. Има и предишни заплахи , има и мутри-казаха собствениците. Не отговориха на въпроса това сплашване ли е, защо е и има ли връзка с Петър Станчев.   
БЛАНК  
  Прпомняме, че Петър Станчев беше елиминиран преди 4 години като съсобственик на ЕКОГЛОБАЛ - фирмата, която почистваше Пловдив. Оттогава той не се страхува да говори с имена за хората, които според него са ограбили Пловдив с милиони.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  55 лева с платени летищни такси е цената на билета по новата дестинация Пловдив-Барселона. Гражданинът на света Христо Стоичков представи днес новите полети от Летище Пловдив до испанския град. Продажбата на билетите започва от този петък, а линията стартира на 27-ми март.    
В/Р  
Тема: След Лондон полети и до Барселона
  Без танцови състави, пити с мед и вити хора, но пък с Христо Стоичков, официално представиха втората редовна линия.  Синхрон 1-Дойчин Ангелов-изпълнителен директор на летище Пловдив Дали заради моделния ляв или заради обхваналото всички коледно настроение един до друг бяха и областният управител и кметът Синхрон 2-Иван Тотев-областен управител Добрата новина дойде от кметът на Пловдив, в очите на който не четях детски трепети заради присъствието на камата. Атанасов обаче не зарбави най-важното Синхрон 3-Славчо Атанасов-кмет на Пловдив Ако вие или ваш роднина пътува с първия полет от Барселона до Пловдив ще си правите компания със Стоичков. Той ще се качи в самолета, а за реклама, която ще направи в Испания , поиска само да не си плаща билета Синхрон 4-Христо Стоичков Както и Пловдив Барселона е вторият по големина град в Испания. Полетите ще бъдат в сряда и неделя 20.30 часа пристигат и след половин час пътниците летят за Каталуня Синхрон 5-Христо Грудев-кмет на Асеновград Линията реално е Пловдив-Жирона, летище на 1 час път от Барселона. От летището обаче продължават следващата цел е Северна Европа.  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Напълно е готова втората част от ремонта на булевард ”България” - от улица „Победа” до колелото на Панаира. Славчо Атанасов увери, че при добро време скоро ще приключи ремонтът и на третата, последна отсечка – до моста на Адата.  
В/Р  
Тема: Втората отсечка на бул.”България” е готова
  С право пловдивчани оцениха мандата на кмета Славчо Атанасов с отличен. Градоначалникът за пореден път спази обещанието си – втората отсечка на бул. ”България” да бъде готова преди Коледа. Синхрон – Славчо Атанасов – кмет на Пловдив За завършването на третата отсечка на най-възловия булевард в Пловдив също се работи офанзивно. Синхрон – 2 Славчо Атанасов – кмет на Пловдив И така както се казва – нова година, нов късмет и чисто нов булевард за пловдивчани.  
БЛАНК  
  Дамите от „Сороптимист Интернешънъл – клуб Пловдив” са новият носител на наградата „Кудоглу”. Тя се дава за благотворителности е учредена от общинската администрация.  
В/Р  
Тема: „Сороптимист” с награда „Кудоглу”
  Лично кметът Славчо Атанасов връчи първата награда на името на големия пловдивски благодетел. Синхрон: Славчо Атанасов- кмет на Пловдив С какво дамите от „Сороптимист” заслужиха приза. Синхрон: Диляна Вичева- президент на „Сороптимист”- Пловдив Какво е благотворителността, обясни вицекметът по социална политика . Синхрон: Георги Търновалийски- заместник- кмет на Пловдив Победителките бяха подготвели коледна изненада за администрацията АТМОСФЕРА- ДЕЦАТА С КМЕТА КАК ПЕЯТ  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
  
БЛАНК  
  Четири елена-лопатара бяха откраднати през нощта от имот в землището село Врата, собственост на 57-годишен пловдивчанин. Кражбата е била извършена след срязване на телена ограда.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Пет дейни дами от блок 259 А в Тракия пребориха конкуренцията на трима мъже от блок 159 и спечелиха месечната награда "Зелен дом". Наградите връчи кметът Гиньо Матев.  
В/Р  
Тема: "Зелен дом" за блок 259А вх. Г в Тракия
  Победителите спечелиха електрическа косачка. Синхрон 1 - Гиньо Матев - кмет на Тракия Победителите спечелиха косачка, защото се грижат за много тревна площ, но не заради тревната площ спечелиха първото място, обясни Гиньо Матев. Синхрон 2 - Маргарита Пенчева Вход Г на блок 259 е един от многото в Тракия, които получиха дръвчета от Лаута. За съжаление голяма част от тях не оцеляват, заради липса на грижи. Петте дами обаче опазват своите 20 дръвчета. Именно това им донася наградата. Синхрон 3 - Маргарита Пенчева Най трудно за жените от входа е поливането на дръвчетата. Действа се с кофи. Затова и те, като много от предишните наградени, помолиха кмета за помпа. Той обаче им обясни, че един сондаж струва 3 000 лева - сума, която районната администрация не може да си позволи. Според Гиньо Матев решението на проблема е изграждането на поливен водопровод в цяла Тракия.  
БЛАНК  
  Опашка се изви в Шекер махала днес. Този път обаче тя не беше за безплатни пакети с храна, а за... култура. За празниците кметът на район "Северен" Ина Филипова подари на децата от Шекера коледната постановка на Кукления театър „Дядо Коледа, къде си?”  
В/Р  
Тема: Куклен театър в Шекера
  Постановката се игра в стола на училище "Панайот Волов". Повече от 200 деца се тълпяха в двора на училището далеч преди обявения начален час. Тези, които ходят на училище вече знаеха какво е това Куклен театър, защото са ги водили. Но не при всички деца беше така. Синхрон 1 - дете Темата на постановката беше изненада до последно и децата си представяха какво ще им покажат Анкетка - деца - поред са За децата бяха приготвени и малки лакомства Синхрон - Ина Филипова - кмет на Северен Столът на училището се оказа препълнен, а появата на актьорите предизвика бурна радост. Атмосфери - актьори - поред са Атмосфера - Ина Филипова  
КАШ СПОРТ  
 
БЛАНК  
  Христо Стоичков е недоволен от събитията и почти разпадането на футболен клуб „Марица” и ще има сериозни разговори с хората от Кършиака – каза самият той днес. Камата е бесен от състоянито, в което е изпаднал клубът, от който тръгва футболната му кариера и каза, че ще „дърпа уши”. И още от Стоичков. Вижте:  
В/Р  
Тема: Христо Стоичков: Дано бъдещето на националния да не е като мъглата вън
  ГОТОВ - СИНХРОН  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3568118
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930