Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 17:16 - новините -28 януари петък
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1172 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 28 януари 2011 Петък  
   
  Бюджетът е приет. За едни той е справедлив, за други е позорен.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 28 януари. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  28 гласа "за" и 4 "против" след 5 часови дебати бюджетът на Пловдив беше приет.
"Комунизмът в Пловдив се завърна. Абсолютен позор!” изригна след гласуването Даниела Желязкова от ДСБ. "Честит нов бюджет! Той е балансиран, справедлив и социален" –  оптимистично възкликна  Тодор Кръстев от БСП. "Циркът е пълен! Всичко беше стъкмено между управляващите на тъмно под масата - за кого какво и колко. Разрязали сте си баницата на парченца и всеки дърпа да вземе нещо от нея. Вместо да се даде думата на районните кметове, им беше отнето всякакво право на управление” - допълни обвиненията Павлинка Кацарова от ГЕРБ. 
Димитър Русков следеше днес през целия ден дебатите по приемането на бюджета. Студио с Русков  
В/Р  
Тема: Анкета-отрязаха парите на районите
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  Другото най-атакувано перо в бюджета беше, че администрацията реже парите за пловдивската култура. За какво става дума , Митко?  
В/Р  
Тема: отрязани парите за културата
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  Златен скункс беше връчен на Димитър Керин в една от почивките по време на сесията. „Отличието” е извънредни заслуги на съветника от Атака за популяризирането на Пловдив по света. Заради забавленията покрай своята виртуална ферма във "Фейсбук" Керин влезе в книгата на световните рекорди "Гинес".

В/Р  
Тема: Димитър Керин със Златен Скункс
  ГОТОВ  
КАШ Съдът на фокус
 
БЛАНК  
  Пловдивският окръжен съд задържа под стража 26 – годишен асеновградчанин обвинен, че е изнудвал 20 годишната си приятелка.   Припомняме, че той заплашил момичето, че ако не му даде 800 лева ще пусне в интернет и на родителите `и мюсюлмани запис на полов контакт между двамата. Задържаният е обвинен в тежки умишлени престъпления, за които се предвижда наказание лишаване от свобода и има данни, че той е извършил престъплението.         
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
 Лек автомобил „Алфа Ромео” горя пред бл. 15 в жк „Тракия” в Пловдив. Пламъците са унищожили ел. таблото, предното стъкло, предните седалки и тавана на колата. Шофьор пък се опита да подкупи полицаи на ул. „Стойчо Мушанов”. Автопатрул на Четвърто РУП спрял за проверка лек автомобил „БМВ” с водач от Турция. Колата била със спукано предно обзорно стъкло и без включени светлини по време на движение, а водачът управлявал без предпазен колан и нямал задължителна застраховка „Гражданска отговорност”. При съставяне на акта нарушителят подхърлил 20 лева в патрулката. Парите са отказани, а срещу турският гражданин е образувано досъдебно производство.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  На тържествена церемония снощи украинският посланик в България Виктор Калник,  въведе официално в длъжност “Почетен консул на Украйна в Пловдив” инж. Димитър Георгиев. Той от своя страна отново подчерта, че работи за задълбочаване на икономическите, културни и хуманитарни взаимоотношения, да привлича чужди инвеститори и да популяризира културата на Украинската страна.  
В/Р  
Тема: Почетния консул на Украйна в Пловдив Димитър Горгиев се представи официално
  Димитър Георгиев посрещна официални гости и скъпи приятели. Синхрон 1-Виктор Калник-посланик на Украйна в България  „Нашата мисия е да съхраним славянската цивилизация особено в годините на междуособици, оскверняванена светини и тероризъм”-каза в словото си Георгиев Синхрон 2-Димитър Георгиев-почетен консул на Украйна в Пловдив Почтен бизнесмен, истински пловдивчанин, който ще работи за развитието на отношенията между двете страни-така според кмета Славчо Атанасов изглежда новият почетен консул на Украйна в Пловдив Синхрон 3-Славчо Атанасов След официалната част бяха представени традиционни музикални изпълнения от двете страни Атмосфера-мандолини и гайди Стефан Данаилов пък напомни на гостите, че Димитър Георгиев освен бизнесмен и дарител на годината има отношение и към културата Синхрон-Стефан Данаилов С изпълнение на балет „Арабеск”, подарък за Димитър Герогиев приключи официалното въвеждане в длъжност на почетния консул на Украйна в Пловдив Атмосфера-танц  
БЛАНК  
  Един поглед към утрешната ни програма. В 10.30 часа тема в предаването „1001 съвета с Роси Русева” е здравословното хранене срещу грипа. Гост ще бъде доктор Недка Стоянова. От 13 часа в предаването „Ася в страната на талантите” ще ви покажем отново известни личности и изпълнители, които може да видите и в неделя от 21.50. В неделя от 13 часа ще излъчим разширен репортажен запис от днешната сесия на общинския съвет.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. След прогнозата за времето продължаваме с „Голямата играчка” От 20:50 гледайте 7 епизод на Почасово заплащане. От 21:25 е Пътеводител към щастието. Поради директното излъчване на сесията на Общинския съвет не можахме да излъчим поредния епизод от сериала НЕПОКОРНИТЕ. Ще може да го гледате в понеделник. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт. Отновинарския екип, от мен Васил Трайков - приятна вечер.  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3567114
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930