Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 10:14 - Новините - 19 февруари 2011 - Събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 1471 Коментари: 0 Гласове:
0



Новините 19 Февруари 2011
Събота

Плащайте навреме местните си данъци и такси, ако не искате да пълните после гушата на съдия изпълнителите.

 

 

 

 

Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес  19 февруари, събота.

В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.

 

В/Р

 

Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС

 

 

БЛАНК

 

 

Ако си плащате навреме данъците, както е по закон, ще спите спокойно през годината. Ако забравите в законовия срок ще си платите солено. Ако ви предадат в ръцете на съдия-изпълнител, ще трябва да платите и неговия пай, който досега беше около 40 процента, а сега е почти50. Това предупреди директорът на „Местни данъци и такси” Николай Ненков  в поредното издание на  предаването „Взаимно” . Хората с 50% и над 50 % инвалидност, доказана с решение на ТЕЛК, ползват 50% облекчение на данъка,

 

В/Р

 

Тема: За плащането на данъците

 

СИНХРОН-ГОТОВ

 

 

 

Министерството на образованието извършва тотална проверка на началника на пловдивския регионален инспекторат Павлинка Кацарова по сигнал на общинската администрация. Това обяви в предаването Една пловдивска седмица заместник- кметът Александър Долев. Самата проверявана Павленка Кацарова, съобщи че не се страхува за постта си.

 

В/Р

 

Тема: Проверяват шефката на РИО Павлинка Кацарова

 

Синхрони от ЕПС

Александър Долев

Павленка Кацарова

ГОТОВ

 

КАШ

ЗРИТЕЛИ НОВИНАРИ

 

БЛАНК

 

 

Шест години нашата зрителка от Крумово Станка Настева не може да се пребори с един казан за боклук. Вместо според одобрената от община „Родопи” схема, контейнерът тип „бобър” непрестанно се мести пред нейния дом. А тя страда от бронхиална астма и други алергични заболявания, които се влошават заради разнасящата се от боклука смрад. След много жалби, с писмо от началото на януари тази година от община „Родопи” нареждат на кмета Георги Костадинов в едноседмичен срок да премести казана. До ден днешен това не се е случило.  Затова зрителката, незнаейки вече към кого да се обърне, потърси помощ от Пловдивската обществена телевизия.

 

В/Р

 

Тема: 6 години мъка заради контейнер за боклук

 

Готово

 

КАШ

РАЗДЕЛИТЕЛЕН

 

БЛАНК

 

 

Ако изборите за ректори на висши училища се решаваха от участниците в анкети по форумите, то професор Асен Рахнев вече щеше да е новият ректор на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Това сочат резултатите от анкетата в нашия сайт ПОТВ.ЕУ. от тази седмица.

 

В/Р

 

Тема: Има лидер за ректор на ПУ

 

Преди седмица петимата участници в надпреварата на ректор на Пловдивския университет публикуваха своите концепции за развитието на висшето училище. Веднага след това в нашия сайт ПОТВ.ЕУ ви зададохме въпроса: „Кой е най- достоен за ректор на Пловдивския уневиреситет” и изброихме кандидатите по азбучен ред. Деканът на Математическия факултет професор Асен Рахнев за сега води надпреварата с 39 процента от анкетираните. С 15 пункта зад него е декана на педагогическия факултет доцент Дора Левтерова. С едни процент по- малко – 14 зад нея остава декана на икономическия факултет доцент Иван Иванов. С 13 процента  доверие в нашата анкета е доцент Живко Иванов от филологическия, с 10 процента доверие е доцент Запрян Козлуджов. Продължавайте да гласувате. Истинския вот обаче е на 28 февруари и е в ръцете на Академичния съвет на Пловдивския университет.

ТОРТА

Проф.  Асен Рахнев- 39 процента

Доц. Дора Левтерова- 24 процента

Доц. Живко Иванов- 13 процента

Доц. Запрян Козлуджов- 10 процента

Доц. Иван Иванов- 14 процента

 

КАШ

РАЗДЕЛИТЕЛЕН

 

БЛАНК

 

 

Освен , че отслабна с 30 килограма, депутатът от ДПС Петя Раева описа радостите и мъките на диетата в станалата бестселър книга „Радостта от храненето”. За съжаление колежката й Искра Фидосова не е се е заинтерсувала от опита на пловдивчавката.

Някои от тайните на отслабването  Раева сподели в ефира на Пловдивската телевизия.

 

В/Р

 

Тема: Как Петя Раева свали 30 килограма

 

СИНХРОН-ГОТОВ

 

БЛАНК

 

 

Седмицата започнахме с деня на влюбените, в края на седмицата пък попитахме пловдивчани какво мислят за изневярата. Нещото, което според социологически проучвания е  е на първо място като причина за искането на развод.

 

В/Р

 

Тема: За и против изневярата

 

АТКЕТА-ГОТОВА

 

БЛАНК

 

 

Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.

 

В/Р

 

Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС

 

БЛАНК

 

 

Така завърши информационната ни емисия. Утре щу се видим с добрите и лошите новини от седмицата.

 Ако искате да  коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт. От мен и екипа, приятна вечер.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3566808
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930