Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2011 09:45 - новините-18 август
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 6974 Коментари: 1 Гласове:
0



Дежурен редактор: Мария НОВИНИТЕ – 18 август 2011г. Четвъртък    
   
  Президентът Борисов ли ще реже лентата на пътен възел Скобелева майка? Отговорът – малко по-късно в емисията!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 18 август. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Неизпълними предизборни обещания дава Славчо Атанасов според кмета на район „Източен” Петър Петров. Повод за думите му стана заканата на кмета, че в града няма да остане незапълнена дупка до 20-ти септември.  
В/Р  
Тема: Петър Петров не вярва на Славчо Атанасов
    Петров не вярва на обещанието на Славчо Атанасов, че дупките и в шестте района на града ще бъдат запълнени до 20-ти септември. Синхрон 5 – Петър Петров - кмет на район „Източен” 528 хиляди лева са събрали до момента от гаражи в „Източен”. Откакто тези пари вече се усвояват от голямата община, а не от районната администрация, в „Източен” няма нито една запълнена дупка, каза Петър Петров и попита кмета Славчо Атанасов: Синхрон 3 – Петър Петров – кмет на район „Източен” Изникват и други харчове, които Петров вече не може да посреща: Синхрон 4 – Петър Петров – кмет на район „Източен” Оценката на състоянието на улиците в „Източен” е между 4,50 и 6,00 според Петър Петров. Без да броим обаче Столипиново.                
КАШ Новини от Общината
   
БЛАНК  
  Славчо Атанасов призова конкурентите си за кметския стол да подкрепят кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019-та година. Това стана по време на инспекцията на изграждането на арт инсталацията „Седмия хълм” в градинката до Джумаята. Според Божана Апостолова чрез този културен проект „Пловдив се обедини и за първи път виждаме нещо изключително естетско, което е началото на "Златния век".    
БЛАНК  
    Детска градина „Рая” в район „Западен” отваря врати на 15 септември. Малчуганите приети в нея ще са разпределени в шест групи. Ремонтните работи в забавачницата са на финалната права.  
В/Р  
Тема: ДГ”Рая” става европейското бижу на Здравко Димитров
  За разлика от другите детски градини в града, които отварят на 1 септември, тук забавянето е чисто технологично. Синхрон: Здравко Димитров- кмет на „Западен” Местата за развлечение на малчуганите в двора на детската градина са направени по всички европейски изисквания. Синхрон: 2 Кметът Здравко Димитров подготвя и изненада за хлапетата в детсдката градина. Синхрон: 3 Заради новото бижу на квартала, вече и родители от други райони на града записват децата си тук. Синхрон: 4 За възстановяването на детска градина „Рая” кметът Славчо Атанасов отпусна един милион и 700 000 лева от общинския бюджет.  
БЛАНК  
  След отнемането на парите от гаражите, в „Източен” в приорит се превръща изграждането на нови тротоари и минипаркинги. Какво е още е свършено към момента докладва районният кмет Петър Петров.  
В/Р  
Тема: Нови тротоари и минипаркинги в „Източен”
  В момента районната администрация може да харчи сама само парите, събирани от временно преместваеми съоръжения. Към средата на август те са 218 хиляди лева. С тях ще бъдат завършени 1500 квадрата нови тротоари и 700 квадрата минипаркинги. Най-голямата инвестиция е на улица „Буная”, зад РУМ „Изгрев”. Синхрон 1 – Петър Петров – кмет на район „Източен” Работи се по улиците „Орловец”, „Богомил” и „Месемврия”. Точно преди изборите се очаква да бъде готов и пътен възел Скобелева майка. Синхрон 2 - Петър Петров – кмет на район „Източен” С пари от специализирания общински фонд са поправени покривите на училищата „Найден Геров” и „Кирил Нектариев”. Проблем за района са местата в детските градини. За 80 деца няма места в първа група наесен. От септември в детска ясла „Послушко” ще има нови 60 места, но въпреки това, те също не достигат. Администрацията има готов проект за ясла с млечна кухня на улица „Вратцата”. За изграждането й обаче са нужни 900 хиляди лева.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Мъж загина след падане от покрив. 63-годишният мъж е ремонтирал покрива на къщата на своя съселянка от Цалапица. Веднага след инцидента е бил откаран в болница, малко след което обаче починал.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  90-годишен юбиляр честваха днес в пенсионерския клуб в район „Северен”.  
В/Р  
Тема: 90-годишен юбиляр в „Северен”
  Стойно Запрянов е завършил история и философия в Софийския униврситет. Работил е като учител и директор на училище. Днес посрещна 90-тата си годишнина с усмивка и оптимизъм. Синхрон 1 – Стойно Запрянов – става на 90 За празника рожденикът ще домакинства на цялата рода Синхрон 2 – Стойно Запрянов – става на 90 В момента юбилярът очаква да излезе от печат петата му книга. Фактът впечатли силно кмета на района Ина Филипова, която беше дошла да го поздрави. Синхрон 3 – Ина Филипова – кмет на район „Северен” Ина Филипова пък получи от рожденика една от книгите му.  
БЛАНК  
  И накрая да зарежем политиката и да хвърлим едно око на нощния живот в Пловдив. В отпускарския сезон пловдивско заведение е избрало да забавлява клиентите си с красиви женски тела. Претендентките за мис „Мохито” разходиха своите прелести на предварителен кастинг, а тричленното жури, в което имаме и свои представител.  
В/Р  
Тема: Мис „Мохито”
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  КАКВО предстои в програмата на Пловдивската телевизя? След прогнозата за времето продължаваме с „Телевизионен омбудсман”. Евгений Тодоров ще събира заявките ви Какво да попитаме кандидатите за кмет? От 19,15 в „Открито студио” – „Часът на архитекта” с архитект Илко Николов След което следва новото издание на ОКОЛЕН СВЯТ От 20,50 е предаването „Отвори очи” съвместно със сдружение „Майки срещу дрогата”   Така завърши новинарската ни емисия. Ние обаче продължваме да ви информираме и да коментираме в нашия сайт – ПОТВ ЕУ. Очакваме и ви и там. От мен Мария Гарванова, от целия новинарски екип - приятна вечер.



Гласувай:
0



1. анонимен - магия эбонитового круга карты таро изображение магия вызова пророчества святых о россии карты таро 20 карты
15.11.2011 16:03
Hi! i'm repost you post: #grabbed[n - to my www.twitter.com/#!/slavcentrinfo

перун славянский бог сглаз ключи магия приворот магия 666 или 999 порча ее снятие
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3552051
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031