Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2010 17:49 - Новините - 23 юли 2010, петък
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 23 юли 2010 петък  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 23 юли. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
  Две от ВМРО-тата – БНД и БДД обвиниха председателя на Пловдивския общински съвет в грубо погазване на правилника. Повод за това стана отказът на Илко Илиев да прочете декларация на ВМРО – БНД, в която се казва, че съветниците от ВМРО-НИЕ нямат право на група в местния парламент, тъй като такава партия не е регистрирана за участие в местните избори и те са избрани за общински съветници като членове на ВМРО-БНД, откъдето пък са изключени от март месец насам.  
В/Р  
Тема: Две ВМРО-та срещи третото
  По правилник председателят е длъжен да прочете постъпилата поща, където бе и декларацията от ВМРО-БНД. Илко Илиев обаче обяви, че ще се посъветва с юристи как да постъпи по спорния казус и не я прочете. Синхрон 2 - Александър Сиди – ВМРО – БНД Синхрон 4 – Стойчо Кузев – ВМРО - БДД Припомням, че по време на вчерашната сесия бившият член на ВМРО-БНД Стойчо Кузев бе изгонен от залата, след като избухна и взе думата без да му е дадена, като нарече съветниците от ВМРО-НИЕ „Лъжци” Атмосфера – от сесията Синхрон 3 – Стойчо Кузев – ВМРО – БДД Кузев обяви, че неговото ВМРО ще поиска оставката на Илко Илиев. Другите воеводи обаче контрираха, че това могат да направят само общинските съветници и те ще изпратят лично до всеки своята декларация. Синхрон 1 - Александър Сиди – ВМРО – БНД Декларацията ще бъде внасяна на всяка следваща сесия.  
БЛАНК  
  Потърсихме мнението на Илко Илиев за отправените обвинения, той обаче заяви, че не желае да коментира подобни несериозни теми.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Дамите от Сороптимист Интернешънъл не знаят дали има смисъл да реконструират мечката в Цар Симеоновата градина, любимо място за игра на поколения пловдивчани. Поводът - вчера за пореден път бяха откраднати чучурите на „Хорцето”.  
В/Р  
Тема: Пазете символите на града ни!
  Всички възстановени до момента чешми и обекти от благотворителната организация вече са с поражения. Въпреки това от Сороптимист Интернешънъл, клуб Пловдив,  ще продължат да работят със същия плам и ентусиазъм за създаване на материални блага в нашия град. Възмутените от вандализма, дамите от благотворителната организация се обръщат към пловдивчани. СИНХРОН 1 - доц. д-р Диляна Вичева – президент на клуб Пловдив Сороптимист Интернешънъл Поражения са нанесени на чешмата на Джумаята, на „Аква вита” и на „Хорцето”. Припомняме, че детската фитнес площадка в Цар Симеоновата градина остана без един от уредите едва 14 дни след откриването й. Единствено чешма „Кобилицата” е невредима до момента, може би защото тежи 3 тона.    
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Директорът на „Градини и паркове” д-р Иван Георгиев подари райграс и цветя на пловдивчани от район „Северен”, които се грижат за 2 градинки в междублокови пространства на улица „Сидер Войвода”. От Общината съобщиха, че хората сами потърсили Георгиев след негово участие в тв предаване, в което обещал да помага на гражданите, които държат на зеленината край жилищата си. Подозираме, че става въпрос за нашата телевизия и репортажа за градинка на улица „Милеви скали”, в който доктор Георгиев даде въпросното обещание.  
В/Р  
Тема: Цветя за градинка в „Северен”
  Съседите благодариха на д-р Георгиев и го помолиха и за храсти, които той се ангажира да осигури през есента. Директорът на общинското озеленително предприятие обеща също да бъдат оформени короните на дърветата в близкия парк.  
БЛАНК  
  А сега нека да си припомним и репортажа за градинката за улица „Милеви скали”, който илзъчихме в началото на месец юни.  
В/Р  
Тема: Ще дават цветя на всеки „Зелен дом”
  ГОТОВ – архив от 3.06.2010  
БЛАНК  
  От тази седмица започваме да излъчваме на най-доброто от „Ася в страната на талантите” В събота от 13,00 часа ще ви срещнем с талантите от „Нов музикален център” В неделя от 14,30 ще гледате салса формация „Поко-локо”, а от 21,40 – Орхан Мурад  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. След прогнозата за времето продължаваме с телевизионната игра „Голямата играчка”.   От 19,15 е обзорното предаване „Една Пловдивска Седмица” с участитео на независимия общиснки съветник Дани Канзирева и заместник-кметът на район „Централен” Димитър Цветков От 20,50 ще ви представим новото ни младежко предаване „18+” Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   юли,   петък,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3551984
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031