Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2010 18:03 - Новините - 24 юли, събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 835 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 24 юли 2010 събота    
   
  Трети пореден ден сигнали за потрошени детски кътове! Подробностите – след малко!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 24 юли. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  Над 50 процента от пловдивчани са готови да тръгнат след кмета Славчо Атанасов – на поход към „жълтите павета”, в защита на Пловдив от софийския геноцид.Пловдивският кмет изглежда намери пътя към народната любов и откри виновника за всички беди в недолюбваната от пловдивчани  столица.Защото точно от „жълтите павета” поискаха да се закрие операта, да се закрие кожния диспансер, да не се изплатят обещаните компенсации за боклука и т.н. и т.н.  
В/Р  
Тема: Над 50% в защита на операта
  Може би синхрона за жълтите павета – отпреди десетина дни СИНХРОН СЛАВЧО от 16 юли от нашите новини Графика Текст з.к. И така рекордните 52 процента от отговорилите на нашата анкета в сайта ни ПОТВ ЕУ рапортуват: ТРЪГВАМ ВЕДНАГА след Славчо Атанасов към жълтите павета – за да защитим Пловдив. 38% са на друго мнение – те смятат, че „ТОВА СА ГЛУПОСТИ” 10 процента заявяват цинично „НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА СЕГАШНИЯ ПЛОВДИВ”. Това е положението. Когато от София пак решат да вземат някакви решения, да имат предвид какви са настроенията под тепетата. И най-вече  да се научат, че на хората трябва да се обяснява, а не да се свежда отгоре.   
БЛАНК  
  В новата ни  анкета пък питаме с колко лева всеки от нас е готов да подкрепи Пловдивската опера.  
КАШ ЗРИТЕЛИТЕ НОВИНАРИ
 
БЛАНК  
  Трети пореден ден продължават сигналите за вандалски прояви. След като ви показахме потрошеното „Хорце” и счупените уреди на новата детска площадка в Цар Симеоновата градина, наш зрител сигнализира, че не по-добро е положението и в градинката до областната управа.  
В/Р  
Тема: Вандалска проява пред обласната управа!?
  Така изглежда детската площадка в момента. Живущите от района споделиха, че състоянието й е плачевно от 9 месеца насам. Именно това е причината голяма част от родителите да не водят децата си тук. В момента има само 1 изправна люлка и 1 пързалка. Но не се знае докога. Трудно ни е да си представим на кого му е пречело симпатичното слонче, че да го оглозга до неузнаваемост. Дори чешмата, която до скоро е утолявала жаждата на млади и стари, е станала обект на вандалите. Както е тръгнало скоро и малкият брой пейки ще изчезнат, ако не се вземат адекватни мерки. Явно българинът все още не е научен да пази. Когато успеем да го сторим, вместо да рушим, можем да станем и европейци, кой знае…  
БЛАНК  
  Димитър Георгиев търси подходящо място, където да може да отглежда своите кучета. При последно преброяване, те са вече 47. Чрез ефира на Пловдивската телевизия Георгиев отправи апел за помощ към пловдивчани.   
В/Р  
Тема: Търси се парцел земя за кучета
  Димитър Георгиев отглежда 47 кучета. Те нямат постоянен дом, тъй като стопанинът им е принуден да ги мести. Георгиев няма свое място и гледа кучетата по изоставени земи. Доброволци и спонсори от Дружеството за защита на животните, където членува самият Георгиев, са готови да му купят парцел, за да може кучетата да имат постоянен дом. СИНХРОН 1 – Димитър Георгиев Ако мястото не е пригодено с водоснабдяване, спонсорите ще се погрижат да бъде прекарана вода. Важно е мястото да не е близо до населено място, тъй като кучетата вдигат шум. Димитър Георгиев не изключва и някой любител на четириногите да им подари парцел.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
   
БЛАНК  
  Десетгодишната Станислава Каменова е усмихнато дете, което освен с уроците си, се занимава с редовно печелене на всякакви конкурси. В момента обаче Стаси е във ваканция и основното й задължение е да расте. И да радва мама, татко, бабите и дядовците си.  
В/Р  
Тема: Пловдивски суперталант на 10 години
  Стаси е мултиталант. Майка й не можа да изброи грамотите, които е събрала до момента. Постоянно печели награди и по рисуване. Едва 4-годишна избират нейна творба да украси плакат. От втори клас пък публикува стихове в пловдивски ежедневници. Казва обаче, че най-много си пада по езиците. Синхрон 5 – Катерина Каменова – майка на Стаси Синхрон 1 – Станислава Каменова – 4 за 5 клас Последната победа на Стаси бе в литературния конкурс, ораганизиран от кмета на район „Централен” Райна Петрова за 24-ти май. Първа награда за есето „Идеалната училищна библиотека”. В нея книгите се ядат. Синхрон 3 - Станислава Каменова – 4 за 5 клас „Хари Потър” е с вкус на мелба, „Карлсон, който живее на покрива” е с аромат на домашни курабийки с топло мляко и... малки кюфтенца. Синхрон 2 - Станислава Каменова – 4 за 5 клас Как си представя едно десетгодишно дете консуматорското общество? Синхрон 4 - Станислава Каменова – 4 за 5 клас А идеалната библиотека? Ето как завършва награденото есе на малката Станислава: „... все пак аз си знам, че идеалната библиотека е пълната с читатели библиотека”.  
БЛАНК  
  За финал на емисията сме ви приготвили забавно клипче. Главен герой в него е сладко черно коте, което срещнахме случайно в една градинка. То много хареса камерата и около минута ни показваше всякви котешки номера. Вижте го и се позаблявайте с нас:  
В/Р  
Тема: Мац, пис-пис…, коте
  ГОТОВ – котенце  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.      


Тагове:   юли,   събота,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3552633
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031