Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2010 18:02 - Новините - 25 септември 2010, събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 25 септември 2010 събота    
   
  В условията на криза местната власт пак подава ръка на бизнеса. Особенно на тези, които правят първи стъпки в него! Подробностите веднага.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 25 септември. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Всички пловдивчани, които са между 18 и 33 години и имат добри бизнес идеи или просто искат да станат по-богати могат да участват в конкуса „Най-добър млад предприемач”. За втора поредна година Община Пловдив ще раздаде 4 парични награди, с които да подпомогне инициативните и предприемчиви.  
В/Р  
Тема: За втора поредна година конкурс „Най-добъ млад предприемач”
  Първа наглада е 7 хиляди лева, втора е 4 има и 2 по 2 хиляди лева. От Община Пловдив разбират, че ресурса не е голям. Но се дава все пак възможност за старт. Синхрон-Георги Титюков-зам кмет на Пловдив Парите ще бъдат достатъчно за начало-в сферата на услугите, където по-важна е самата идея. Няма изисвания участниците да имат действаща фирма-може да е новорегистрирана или да искат да разширят бизнеса, а може и да са само физически лица Синхрон-пак той /критерии/ Необходимите документи за участиев в конкурса са формуляр, попълнен на място и бизнесплан между 5 и 25 страници Синхрон-пак той /ръководство/ Със спечелената сума миналогодишният победител-образователен портал в нета е подобрил качеството на услугата и постоянно регистрира читатели .        
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Заведението в началото на улица „Капитан Райчо”, известно като „Бурето”, няма да се разраства, увери кметът на район „Централен” Райна Петрова. Подобни опасения се чуха по време на последната  сесия на местния парламент. Припомняме, че гласуването за удължаване на разрешителното му предизвика спор, колко точно гласа са необходими, за да мине.  
В/Р  
Тема: „Бурето” разбуни съветниците
  Предложението за удължаване на разрешителното бе внесено от името на кмета на район „Централен” Райна Петрова. Според нея, това е стандартна процедура, тъй като районът е под нейното разпореждане. Синхрон 1 – Райна Петрова – кмет на район „Централен” Според Петрова някои съветници са търсили под вола теле и евтини сензации. Синхрон 2 – Райна Петрова – кмет на район „Централен” „Бурето” е разположено на зелена площ и мнозина се опасяват тя да не бъде разрушена.  Синхрон 3 – Райна Петрова – кмет на район „Централен” В тази насока няма незаконни действия, увери Райна Петрова.    
БЛАНК  
Обновените детски градини в Пловдив ще отворят врати на 15 октомври. Припомням, че пазарджишката фирма „Термикс ЕС”, която разкопа дворовете им през лятото и не направи навреме детските площадки и катерушки, беше изгонена от кмета Славчо Атанасов, а опасните места в дворовете обградени с телени огради, за да се гарантира безопасността на децата. Шефът на местният парламент Илко Илиев съобщи пред Пловдивската телевизия, че вече има решение на проблема.
В/Р  
Тема: ДГ обновени до 15 октомври
Илко Илиев- - Готов    
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
Една от доминиращите теми на седмицата бе широко афишираната идея на светия синод -подкрепена и от редица - в училищата широко да се изучава вероучение. Анкета в сайта ни ПОТВ ЕУ обаче показа, че в обществото няма единомислие по тази тема.   Приблизително само един на всеки пет анкетирани вижда в изучаването точно на православие спасение за подрастващите и за обществото. Един на всеки четири подкрепя изучаването на вероучение, в което да се обясняват всички религии – а не само православието. Най-много – приблизително всеки трети, иска да се забрани всякакво размътване главите на децата – поне до 16 годишна възраст. Обезпокоително висок е делът – цели 15 процента на тези, които заявяват „Не ми пука за тази държава. Иначе почти никой не се обявява категорично против идеята, но нюансите в приемането й заслужават сериозен размисъл.    
В/Р  
Тема:
ГОТОВ ГРАФИКА  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   събота,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3567759
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930