Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2010 11:11 - НОВИНИТЕ – 1 май 2010, събота
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
0



   
   
  Славчо Атанасов доказа днес, че е безкомпромисен боец! Подробностите веднага.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес  1 май В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Пловдивският кмет доказа как се оцелява 20 години в политиката, за да бъдеш днес №1 в града. Поводът – банален: съдбата на едно безпомощно гергьовско агънце. Славчо Атанасов остана безмилостен към него и демонстрира подхода за оцеляването в политическата джунгла.  
В/Р  
Тема: Футболисти се потиха за гергьовско агънце
  Гергьовското агънце беше специалната награда за победителите във футболния турнир на ВМРО-НИЕ. Той се провежда за 10-та поредна година под патронажа на Славчо Атанасов. Кметът обаче отказа да помилва крехкото хайванче. Синхрон: Славчо Атанасов- кмет на Пловдив Ако беше проявил милосърдие към агънцето Славчо Атанасов щеше да се нареди до редица американски президенти. В Деня на благодарността в Съединените щати президентът по традиция помилва коледна пуйка. Футболистите от отбора на Екоконс, който тази година спечелиха турнира на ВМРО-НИЕ на първо време обаче ще дадат втори шанс на малкото агънце. Синхрон: Футболисти Екоконс отвяха на финала футболистите от Арсенал с класическото три на нула. Участниците в турнира получиха медали, футболни екипи и топки, както от кмета Славчо Атанасов, така и от председателя на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов , заместник- председателят на общинския съвет Камен Шишманов и кмета на “Тракия” Гиньо Матев. Турнирът се превърна в традиция. Синхрон: Славчо Според кметът два-три отбора от тазгодишното издание могат да мерят сили и с професионални футболисти. За това и Славчо Атанасов има идея. Синхрон: Славчо  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  На път са да пропаднат редица инфраструктурни проекти в Пловдив. За това алармира днес заместник- кметът Петко Атанасов.  
В/Р  
Тема: Държавата продължава да бави парите за боклука
  Държавата продължава да бави парите за столичните бали с боклук, които се приемат на пловдивското сметище . До десет дни пълния капацитет от договорените с правителството тонове отпадъци на София ще бъдат приети в Цалапица. До сега обаче в пловдивската хазна не е постъпила и стотинка от обещаните 15 милиона лева. Синхрон: Петко Атанасов- заместник- кмет на Пловдив Това застрашава изграждането на редица инфраструктурни обекти в града като…. Синхрон : 2 Забавено е и почистването на река Марица по същата причина, съобщи още Петко Атанасов.
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Две баби станаха жертва на телефонни измамници по познатата схема катастрофа с убит. 87- годишна жена се раздели с 5 000 лева, две златни халки и три златни пендара, за да измъкне сина си от ареста. Измамникът й обяснил, че рожбата й предизвикала катастрофа, при която загинал човек. Друга възрастна жена, на 81 години пък даде 13 800 лева на ловък мошеник, също за да спаси сина си. Схемата била същата- катастрофа със загинал.  
БЛАНК  
  Младеж и девойка търкат наровете в пловдивското следствие, след като бяха уличени в грабеж. Той е извършен в района на Централна гара. Една нощ двамата причакали жертвата си, мъж от Асеновград, напръскали го със спрей и го обрали. От жертвата задигнали златни накити и мобилен телефон.
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
БЛАНК    
  Че парите нямат цвят е ясно отдавна! За пловдивският откривател Чавдар Каменаров обаче, парите нямат и мирис – дори и на петрол.  
В/Р  
Тема: Откривател готов да изпързаля петролни магнати
  Пловдивският откривател Чавдар Каменаров прекара 30 дни в къщата на “Биг Брадър” . Целта му беше да спечели голямата награда от 200 000 лева, за да ги инвестира в свое изобретение. От години той усъвършенства автомобилен двигател, който трябва да работи с… вода. За постигането на целта си, Каменаров е готов да изпързаля дори богати петролни магнати.   Синхрон: Чавдар Каменорав- откривател, участник в “Биг Брадър “   
БЛАНК  
  И да не забравяме, че днес е 1 – ви май! В цял свят празнуват трудещите се. В Пловдив БСП превърна празника на работещите в антиправителствен митинг.  
В/Р  
Тема: БСП искат хляб, не искат Дянков
Пловдивски социалисти и техни симпатизанти се събраха днес на Джумаята. От там тръгна тяхното протестно шествие по Главната. Имаше два социални лозунга:  “ Хляб, труд , демокрация”. Останалият беше насочен срещу финансовия министър и гласеше “Дянков, вън”. В Цар- Симеоновата градина лидерът на пловдивските социалисти Илия Баташки остро критикува правителствената политика. Синхрон: доктор Илия Баташки- лидер на БСП-Пловдив Думите му бяха посрещнати с възгласи “Победа” !  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.


Тагове:   май,   събота,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3568317
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930