Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 09:43 - Новините от 13 август, 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 490 Коментари: 0 Гласове:
0



   
   
 Агресивни псета тормозят „Тракия” ! Хранят се с котета.  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 13 август. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
Страх и ужас е обзел тракийци през последните нощи! Хората са струснати от глутница от 12 бездомни и освирипели кучета.  
В/Р  
Тема: Глутница кучета всява паника в „Тракия”
  ГОТОВ  
БЛАНК  
  И друга безмилостна война се задава в район „Тракия” . Предстои скоро да гледаме нов епизод от филма „Войната на хипермаркетите”
В/Р    
  Тема: Предсои нова война на хипермаркетите?
  ГОТОВ  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
Заместник кметът по културата Петя Гогова посети в Брацигово художниците – участници в пленера КАРТИНИ НА ИСТОРИЧЕСКА ТЕМА. Петя Гогова остана възхитена от видяното и доволна, че творбите ще бъдат готови в срок – Денят на Пловдив.
В/Р  
Тема: Картини на историческа тема за Деня на Пловдив
Отделили се на едно откраднато късче от рая в Брацигово, 13-те участници в пленера творят неуморно. Припомняме, че тематиката е патриотична - без граници. Художниците са се спрели на следните исторически събития и образи: СИНХРОН 1: художници Всеки един от творците е намерил най-удобното за работа място – някои работят рамо до рамо на терасата, някои работят в отделни стаички, а други са се усамотили под дебелата сянка на дърветата. СИНХРОН 2: Иван Чакъров - художник Заместник-кметът по културата Петя Гогова беше силно впечатлена от видяното. Тя предложи на художниците след като приключат творческата си работа всеки един от тях да подпише палитрата си. Подписаните палитри може да бъдат изложени редом с картините, а защо не и продадени на търг след време.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Млад мъж загина снощи при падане от около 15-метрова скала над асеновградското село Сини връх. Сигналът за трагедията е постъпил в полицията след 22 часа. Жертвата е 34- годишен пловдивчанин. Той е паднал по невнимание от скала в местността „Беленташ”. Загиналият и две негови познати отишли вчера на скалния масив, за да наблюдават метеоритен дъжд. Там запалили огън, който в един момент угаснал. По първоначални данни в тъмното мъжът станал да запали наново огъня и тогава се случило нещастието.

БЛАНК  

Дете почина, след като падна от каруца, превозваща пясък. Трагедията е станала вчера около 18.30 часа на ул.”Крайречна” срещу № 37 в Пловдив. 7-годишното дете  е паднало от каруцата на дядо си. По първоначални данни това се е случило, след като на момчето му било станало лошо. В безпомощно състояние то незабавно е било качено в лек автомобил от роднините си, но на път за болница е починало.
 
КАШ ЗРИТЕЛИТЕ НОВИНАРИ
 
БЛАНК  
  Нашите зрители Радка и Борислав Плесневи се обадиха в редакцията и помолиха да благодарим на всички, които са помогнали да бъде открит синът им, който изчезна във вторник, и специално на служителите от Първо райнно управление на МВР и на семейството от Тракия, което е открило детето. „Когато стана трагедията, отидох в църквата в Смирненски – разказа Радослав Плеснев, - и се помолих на Богородица да ми върне детето. След минути звъннаха от Районното да ми съобщят добрата вест. Това не боже да е само съвпадение” Други зрителка пък благодари на лекарите и сестрите от Неврологичното отделение на Втора градска болница, които са спасили мъжа й. Продължават предупрежденията от препатили зрители. Не само във Велинград, както съобщихме, но и в други курортни селища, санаториумите поголовно връщат немощни възрастни и болни хора – вместо да ги предупредят, че не може да ги приемат. Така че ако имате карта, първо питайте, след това хващайте влака.    
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Пловдив се е превърнал в едно голямо село – твърдят все повече пловдивчани. Разгорещен дебат на тема ПЛОВДИВ – ГРАД ИЛИ СЕЛО, се състоя в младежката ни рубрика 18+- Ето някои мнения.  
В/Р  
Тема:Дали Пловдив се е превърнал в село?!
 Все повече хора от селата идват в Пловдив, за да живеят и работят в града на тепетата. Но дали кюллийте могат да работят за благото на града ни или гледат собствения си интерес? Синхрон 1 : Анкета – граждани В същност какво значи да си кюллия
?
Синхрон 2: Бате Емо Кюллии или граждани, важно е хората да се стремят да не копират селяндурския манталитет, който все почесто наблюдаваме около нас. Абсурдно е да се делим на селяни и граждани, защото в конституцията е записано: „ Граждани на република България”. Всички ние сме граждани в лицето на закона.    
БЛАНК  
С „Младежки тренинг” бе отбелязан Международният ден на младите хора -12 август в късния следобяд вчера.  .За втори път младите хора и организациите, които ги представляват, се включиха активно в  решаването на различни казуси и състезания.  
В/Р  
Тема: „Младежки тренинг” в Градската градина
Организатори на събитието бяха Фондация „Национален алианс за работа с доброволци” , Фондация „Голям брат, Голяма сестра” , в партньорство с Община Пловдив и с подкрепата на Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.Тази година мероприятието се проведе под мотото „Нашата година-нашият глас”.Участниците се включиха в различни инициативи, а наградите за отбора-победител бяха рекламни тениски, чаши и информационни материали.   Използвахме събитието, за да направим анкета сред доброволците и да разберем техните мотиви за участие. Синхрон : Анкета-доброволци-кратка  
ПОСТБЛАНК  
Още за това какво правят доброволците в Пловдив, какво ги мотивира и какво е отношението на другите към тях  очаквайте следващата седмица в 18 + .
БЛАНК  
  Сега е време за един поглед към програма програмата ни през почивните дни. От 13 часа ще гледате предаването „Ася в страната на талантите” с участници от катедра „моден дизаин и конфекция” към АМТИИ. А в неделя от 14 , 30 часа в същото предаване гостуват студенти от катедра художествена фотография към академията. Вечерта от 21,40 часа в „Ася в страната на талантите” участват изпълнители от Нав музикален център „Пловдив”.  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. След прогнозата за времето продължаваме с предаването „Голямата играчка” От 19,15 е предаването „Една пловдивска седмица” с участието на заместник- кмета по общинската собственост Александър Долев. От 20,50 е пета серия на „Четиримата танкисти и кучето”. Веднага след това започва пета серия на „Залог по-голям от живота” Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   август,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3568628
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930