Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 14:59 - Новините - 6 август 2010, петък
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
0



НОВИНИТЕ – 6 август 2010 петък    
   
  С червено конче вместо с горили дойде днес в Раковски премиерът Борисов!  
   
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 6 август. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
   
БЛАНК  
  Премиерът Бойко Борисов направи първа копка на ремонта на пътя Раковски-Шишманци. Припомняме, че правителството отпусна парите за обекта, заради 100-те хиляди тона софийски бали, част от които приема заводът в Шишманци.   
В/Р  
Тема: Бойко Борисов копна в Раковски
  Като приоритетен обект за парите от боклука от Община Раковски бяха посочили именно пътя от града до завода. И ги получиха. Лично премиерът дойде да копне първата копка. Синхрон – Бойко Борисов – премиер Борисов даде пример с прословутите 260 милиона лева, които платихме за хеликоптери по договор, сключен от предишната власт. „Колко километри магистрали само можеха да се направят с тях!”, възкликна премиерът. Синхрон – Бойко Борисов А хората наистина се радваха, особено когато Бойко Борисов даде тон на майсторите с багера. Синхрон 3 Атмосфера – багер Припомняме, че от парите за боклука Пловдив получи само сумата за проекта Модър-Царевец. Заместник-кметът Александър Долев заяви, че местната власт няма да го стартира. Така че фенките на бате Бойко в Пловдив могат да тъжат – в скоро време не се очертава той да дойде при нас за някоя първа копка!  
БЛАНК  
  С червено конче против уроки, вместо със засилена охрана пристигна Бойко Борисов на обекта, въпреки засилениете слуховете за готвен атентат срещу него.  
В/Р  
Тема: Премиерът с червено конче
  Премиерът демонстрира пълно спокойствие и дойде в Раковски с рехава охрана. Трябва да отбележим обаче, че може и да е имало гардове, които никой от присъстващите да не е разпознал като такива. Очаквахме едва ли не снайперисти, но нямаше. Явно премиерът бе сигурен в народната любов наоколо. Не толкова спокойно реагира обаче премиерът на журналистически въпрос дали се страхува за живота си. Атмосфера – Бойко се обръща Може би тайната на премиерското спокойстиве се крие в едва забележимото червено конче, вързано на лявата му китка. Бабите в насъбралата се тълпа коментираха, че това е против уроки. Дали са прави – не знаем!  
КАШ Новини от Общината
 
БЛАНК  
  Около хиляда лева ще струва едно платно, което ще нарисуват участниците в Живописния пленер на историческа тематика. 13 творци ще усвоят 13 хиляди лева, 10 от които осигурени от Община Пловдив. И за да бъде всичко идеално, мястото на провеждане е Брацигово.  
В/Р  
Тема: 13 рисуват историята, няма го обаче цар Симеон
  Инициативата е по идея на кмета Славчо Атанасов. Творците да нарисуват на платната си част от историята на България. И за да е още по-реалистично за артистично поле е избрано Брацигово. Синхрон-Димитър Чонов-председател на ДПХ Председателят на дружеството призна, че много от авторите не са успели да попадат идейни проекти какво ще нарисуват. Хора от бранша признават, че не им допада ограничението и то на историческа тематика Вероятно заради летния период - пък обяснява Чонов. Синхрон-пак той Има ограничение на участниците само на  13, които са предали вече проектите си. В разрез с идеите на кмета за нов паметник сред творбите няма да е цар Симеон,  или тема от златния период на българската култура Синхрон-пак той След седмица срещу 10 хиляди лева Община Пловдив ще има 13 нови платна на историческа тематика. Защото „който плаща, той поръчва музиката”          
БЛАНК  
  По над хиляда лева месечно пък вземат надзорниците от Пловдивската общински агенция за приватизация. В период, когато няма особена приватизационна дейност, те „изяждат” събраните от предишни продажби стотици хиляди лева.Общинският съветник от ГЕРБ Павлинка Кацарова открехна завесата на една грижливо пазена тайна – какви заплати вземат нашите приватизатори.  
В/Р  
Тема: Заплатите на приватизаторите
  ГОТОВ – синхрон Павлинка Кацарова  
БЛАНК  
  Павлинка Кацарова не е доволна от отговора на кмета на нейно питане в Общинския съвет за разходите на Агенцията. Тя заяви че ще продължи да се бори срещу срещу така наречените „партийни хранилки”.  
КАШ КРИМИНАЛНИ НОВИНИ
 
БЛАНК  
  Баща подпали офиса на сина си. 59-годишният карловец е задържан за 24 часа в ареста. Синът се е оплакал в полицията, че баща му е драснал клечката на офис оборудване на стойност 1000 лева в базата на фирмата им в Сопот. По първоначални данни малко преди това двамата се били скарали. Разгневен, бащата разлял бензин в стаята я подпалил. Пристигналите на място пожарникари успели да предотвратят разрастването на пожара в цялата сграда.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  Патриарх Максим изпрати благодарствено писмо до кмета на Пловдив Славчо Атанасов, в което се казва: "Приемете моята дълбока благодарност към Вас и към Пловдивския общински съвет за оказаното ми високо внимание да бъда удостоен със званието "Почетен гражданин на Пловдив", градът, който ни е познат с родолюбието и църковността си. Молитствам църковен и граждански възход на любимия ни град Пловдив."  
БЛАНК  
  Следва поглед към утрешната ни програма. От 13,00 часа в „Ася в страната на талантите” ще ви припомним гостуването на поетесата Даниела Маринова. В неделя от 14,30 часа ще гледате вокална формация „Бонболино”, а от 21,40 – певицата Роси Рос и колегите Петър Краевски и Слави Пейков  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Така завърши информационната ни емисия. След прогнозата за времето продължаваме с Голямата играчка”. От 19,15 в обзорното предаване „Една Пловдивска Седмица” ще ни гостуват заместник-кметът Александър Константинов и общинските съветници Слави Георгиев от ВМРО-НИЕ и Павлинка Кацарова от ГЕРБ Ако искате дa коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.  


Тагове:   август,   петък,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3568521
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930