Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 11:40 - НОВИНИТЕ –31 юли 2010
Автор: potv Категория: Новини   
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове:
0



 
   
  Общината дава пари за Операта, пловдивчани обаче-не!  
БЛАНК  
  Добър вечер, пловдивчани, вие сте с добрите и лошите новини от днес – 31 юли. В началото на емисията нека да видим акцентите от деня.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Покрай гладните стачки и заканите за симфонии под прозорците на министерството на културата стана ясно, че повече от половината пловдивчани не искат операта да се финансира от техните пари. Това показа нашето допитване в сайта на телевизията.  
В/Р  
Тема: Кой и с колко е готов да помага на пловдивската опера
  47 процента от включилите се в анкетата препоръчват операта да си намери публика и пари. 13 процента са категорични: един лев недавам. От тези, които все пак са готови да отделят от заплата или пенсия някой лев за оперно изкуство, 16 процента са готови да дават до 2 лева месечно, 13 процента – от 2 до 5 лева, а 10 процента – повече. Припомняме, че операта продава не повече от 6 хиляди лева годишно., като себестойността на един билет е доста над 200 лева.  
КАШ ЗРИТЕЛИТЕ НОВИНАРИ
 
БЛАНК  
  Кондуктори от Градски транспорт Пловдив припадат от глад заради не изплатени заплати. Или поне Николай Вучев. Пред пловдивска телевизия той каза, че не е получавал пълно месечно възнаграждение от месец Април.  
В/Р  
Тема: Кондуктори припадат заради не изплатени заплати
  Николай Вучев започва работа като кондуктор в Градски Транспорт Пловдив от януари месец тази година. Остава изненадан , или явно не е чул мълвата, че фирмата забавя заплащането с месеци. Синхрон – Николай Вучев Поради невъзможност да си купи храна, служителят не издържа физически и колабира. Синхрон – Николай Вучев Вучев споделя, че не е единственият потърпевш от некоректното отношение на своите работодатели. Синхрон – Николай Вучев Екипът ни, многократно, се опита да се свърже със съпругата на мажоратирания собственик на превозвача Ангел Батаклиев. Ударихме накамък и при изпълнителния директор.  Успяхме да разговаряме, единствено със секретарка. Тя  обеща, че ще ни свърже с нея. 2 дни-ни вест, ни кост.  
КАШ РАЗДЕЛИТЕЛЕН
 
БЛАНК  
  63 процента от българите нямат да почиват това лято - сочи национално изследване. Кой заради липса на пари, кой заради изчерпан семен лимит покрай ремонтите. Малко са и хората, които ще си позволят ваканция в чужбина. Ние проверихме какви са плановете на пловдивчани за август:  
В/Р  
Тема:Ще почиват ли през август пловдивчани
  АНКЕТА  
БЛАНК  
  Сега нека да видим отново акцентите от днешния ден.  
В/Р  
Тема: ХЕДЛАЙН + каш ОЩЕ ДНЕС
 
БЛАНК  
  Такива бяха новините от изминалата събота. Утре по същото време ще ви покажем добрите и лошите новини, с които ще запомним тази седмица. Ако искате до коментирате някоя от новините днес – посетете нашия сайт.От мен и екипа, приятна вечер.      


Тагове:   юли,   НОВИНИТЕ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: potv
Категория: Новини
Прочетен: 3569445
Постинги: 2823
Коментари: 1206
Гласове: 1821
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930